reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, ja mam takiego dola przez to TSH zarzucam sobie ze powinnam była wcześniej to sprawdzić. Ale robiłam przed punkcja i był 1,23. Nie przyszło mi do głowy ze może być coś nie tak, regularnie zarzywam leki. Może to przez hormony. Taka jestem zła o rozżalona. Najgorzej ze muszę czekać do piątku jak na wyrok [emoji30]. I zaczynam wątpić ze dojdzie do tego transferu. Chce mi sie wyć!!! To wszystko jest takie trudne. Ciagle niby tak blisko na wyciągnięcie ręki a potem siarczysty policzek na otrzeźwienie. Nie wiem mam wrażenie ze to sie nigdy nie uda [emoji24][emoji30]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ojej kurcze to długo... muszę coś wykombinować. Ciekawe czy jest w UK...
Dzięki za informację.

Gratulacje!

Raczej zabesbiecz sie w polsce jesli mozesz w lekarstwa ,tu Po udanym bralam cyklogest-progesteron do 12tc ,sadze ze idac do gp mowiac mu o ecortonie itd chyva by nie zrozumial ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, ja mam takiego dola przez to TSH zarzucam sobie ze powinnam była wcześniej to sprawdzić. Ale robiłam przed punkcja i był 1,23. Nie przyszło mi do głowy ze może być coś nie tak, regularnie zarzywam leki. Może to przez hormony. Taka jestem zła o rozżalona. Najgorzej ze muszę czekać do piątku jak na wyrok [emoji30]. I zaczynam wątpić ze dojdzie do tego transferu. Chce mi sie wyć!!! To wszystko jest takie trudne. Ciagle niby tak blisko na wyciągnięcie ręki a potem siarczysty policzek na otrzeźwienie. Nie wiem mam wrażenie ze to sie nigdy nie uda [emoji24][emoji30]

Nie wiem czy to ma znaczenie ze mialam crio...ale ja nie mialam przed nim sprawdzonego tsh...

Cześć dziewczyny! W miniony piątek miałam drugi kriotransfer. Niestety zarodek nie zareagował po rozmrożeniu, tzn nie podzielił sie, a do tego jeden z czterech blastomerów obumarł.. tak czy inaczej zdecydowali sie podać zarodek.
Jestem na naturalnym cyklu, biorę 300 jednostek luteiny.
Betę robię 23.06

reklama

Kochana spokojnie keszcze wszystko moze sie dobrze skonczyc <przytul>

Do góry