gosia321
Fanka BB :)
Gratulacje :*Dziewczyny, jestem po piątej weryfikacji, mam potwierdzona ciąże bliźniaczą, są serduszka. Jestem szczęśliwa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje :*Dziewczyny, jestem po piątej weryfikacji, mam potwierdzona ciąże bliźniaczą, są serduszka. Jestem szczęśliwa.
Męczy to strasznie ale musimy wytrzymaćI ja dołączam się do tych z migrenami. ....od wczoraj mnie boli! !!Jakby mój mózg chciał wyjść z czaszki
Gratuluję z całego serduszkaDziewczyny, jestem po piątej weryfikacji, mam potwierdzona ciąże bliźniaczą, są serduszka. Jestem szczęśliwa.
Dziewczyny, jestem po piątej weryfikacji, mam potwierdzona ciąże bliźniaczą, są serduszka. Jestem szczęśliwa.
Dziewczyny powtórzyła dziś betę ładnie rośnie 917
Wspaniała wiadomość zdrówka dla Was!Dziewczyny, jestem po piątej weryfikacji, mam potwierdzona ciąże bliźniaczą, są serduszka. Jestem szczęśliwa.
Piękny przyrostDziewczyny powtórzyła dziś betę ładnie rośnie 917
Hej. Robiłaś poziom hormonów? Chodzi mi o te podstawowe jak Lh, e2, progesteron itd. Takie krwawienia przy wykluczonej ciąży raczej świadczą o zaburzeniach hormonalnych
28.10.2017
A to nie nadżerka?
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
Gratulacje ❤❤Dziewczyny, jestem po piątej weryfikacji, mam potwierdzona ciąże bliźniaczą, są serduszka. Jestem szczęśliwa.
Super!Dziewczyny powtórzyła dziś betę ładnie rośnie 917
dziękujeGratuluje - piekna wiadomosc
Super! Gratuluje