reklama
Niesamowite[emoji5]Dziewczyny, jestem po piątej weryfikacji, mam potwierdzona ciąże bliźniaczą, są serduszka. Jestem szczęśliwa.
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
Myślę ze moze tylko nie jestem pewna czy az taka zebys miala krew. To zalezy od kliniki, od lekarza. Zapytaj w rejestracji czy sprawy nie związane bezpośrednio z niepłodnością możesz załatwić u nichNiestety nie, lekarz ginekolog nawet o takich badaniach nie wspomnial. Przeprowadzil jedynie badanie na dotyk no i przepisal cytologie i USG. USG w poniedzialek bede miala, wyniki cytologi jutro.
O nazderce tez nic nie wspominal, aczkolwiek nie wiem czy nie pojde do innego ginekologa, aby to sprawdzil. Ten wydaje mi sie troche dziwny, przynajmniej trudno stawiac diagnoze nie zlecajac pelnych badan. Ostatnie USG wykonywane mialam w marcu w klinice in vitro juz po ostaniej nieudanej probie i lekarz tamtejszy stwierdzil, ze wszystko wyglada ok. Wtedy jeszcze plamien nie bylo. Nie wiem, czy nadzerka moglaby powstac w przeciagu 3 miesiecy? Nie orientuje sie, czy z takimi zwyklymi dolegliwosciami tez powinnam chodzic do lekarza prowadzacego in vitro czy nie. Nie chcialam go fatygowac, stad poszlam pierw do normalnego ginekologa.
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
anetka303
Fanka BB :)
Dokładnie, idź do innego lekarza .Niestety nie, lekarz ginekolog nawet o takich badaniach nie wspomnial. Przeprowadzil jedynie badanie na dotyk no i przepisal cytologie i USG. USG w poniedzialek bede miala, wyniki cytologi jutro.
O nazderce tez nic nie wspominal, aczkolwiek nie wiem czy nie pojde do innego ginekologa, aby to sprawdzil. Ten wydaje mi sie troche dziwny, przynajmniej trudno stawiac diagnoze nie zlecajac pelnych badan. Ostatnie USG wykonywane mialam w marcu w klinice in vitro juz po ostaniej nieudanej probie i lekarz tamtejszy stwierdzil, ze wszystko wyglada ok. Wtedy jeszcze plamien nie bylo. Nie wiem, czy nadzerka moglaby powstac w przeciagu 3 miesiecy? Nie orientuje sie, czy z takimi zwyklymi dolegliwosciami tez powinnam chodzic do lekarza prowadzacego in vitro czy nie. Nie chcialam go fatygowac, stad poszlam pierw do normalnego ginekologa.
[emoji127] 28.10.2017
walczaca o szczescie
O czwartek? No i extra. Jajka piękne teraz tylko niech sie ładnie łączą z żołnierzami ;-)A ja po wizycie, mam 10 jajeczek +/- małe. Dziś jeszcze menopur + pregnyl i w czwartek punkcja.
adunnnia90
Super gratulacje [emoji110] [emoji4]Dziewczyny, jestem po piątej weryfikacji, mam potwierdzona ciąże bliźniaczą, są serduszka. Jestem szczęśliwa.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Super ciesze sie ze u Was wszystko dobrze [emoji4] [emoji4] [emoji4]Witajcie po dluzszej przerwie, gratuluje sukcesow [emoji1303] i przykro mi z powodu porazek
Ja dzisiaj bylam na drugim prenatalnym. Bobasek ma 17cm i wszystko idzie jak nalezy. Wierci sie niesamowicie i prawdopodobnie bedzie dziewczyna. Wypina sie pupka wiec na 100% nie mozna stwierdzic, moze na nastepnej wizycie sie uda za 2 tyg [emoji846] pozdrawiam Was wszystkie [emoji1384]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Alfistka
To jeden dzień po mnieA ja po wizycie, mam 10 jajeczek +/- małe. Dziś jeszcze menopur + pregnyl i w czwartek punkcja.
A wiesz może kiedy może być transfer?
U mnie jutro punkcja a w poniedziałek transfer czyli po 5-ciu dniach, a u Ciebie?
reklama
Vinszka
To jeden dzień po mnie
A wiesz może kiedy może być transfer?
U mnie jutro punkcja a w poniedziałek transfer czyli po 5-ciu dniach, a u Ciebie?
U mnie to samo. INVICTA ma po 5 dniach transfer, także wtorek. Dzień po Tobie
A jak samopoczucie, przed jutrem?
Podziel się: