reklama
M@gda
Moderatorka
Nie ma... możesz oglądać seriale, czytać książki, leżeć na hamaku za domem.męczy psychicznie te czekanie. może jakaś rada jak sobie radzić z tym czekaniem? gratuluję z całego serca
Możesz z nami pogadać, ale czekać i tak będziesz. Najważniejsze żeby się nie martwić i myśleć (chociaż starać się) pozytywnie.
oczekujaca2790
Zaangażowana w BB
Dziś jadąc na spacerek po pięknym Zoo w Borysewie napotkalam na swojej drodze trzy gniazda bocianów po jednym bocku w każdym i dwa pięknie latające nad moim autem mam nadzieję,ze to dobry znak. Jutro Beta.... Strasznie się boję [emoji33]
Napisane na ZTE BLADE V7 LITE w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma... możesz oglądać seriale, czytać książki, leżeć na hamaku za domem.
Możesz z nami pogadać, ale czekać i tak będziesz. Najważniejsze żeby się nie martwić i myśleć (chociaż starać się) pozytywnie.
moge zapytać za którym razem tobie sie udało? u nas niby jakiegoś problemu nie ma a nie wychodzi. teraz mieliśmy podane dwa zarodki klasy 8a. jeden był z nacieciem AH
Miałyście mdłości po lutinusie? Ja cały czas mam niedobrze mi i niedobrze
Ja też nie miałam.
M@gda
Moderatorka
Trzymamy kciueki. Oby te bociany dzieciaki ci niosły, nawet 2Dziś jadąc na spacerek po pięknym Zoo w Borysewie napotkalam na swojej drodze trzy gniazda bocianów po jednym bocku w każdym i dwa pięknie latające nad moim autem mam nadzieję,ze to dobry znak. Jutro Beta.... Strasznie się boję [emoji33]
M@gda
Moderatorka
Za pierwszym. Miałam podane dwie 5dniowe blaski, została ze mną jedna. teraz 13tc jest.moge zapytać za którym razem tobie sie udało? u nas niby jakiegoś problemu nie ma a nie wychodzi. teraz mieliśmy podane dwa zarodki klasy 8a. jeden był z nacieciem AH
U nas juz wstepnie mieszkanko w Bialymstoku zarezerwowane i jutro sie okaze czy wyjezdzamy we wtorek czy w srode
Hej ja też w środę mam wizytę w Białymstoku, zaczynam monitoring
Dziś jadąc na spacerek po pięknym Zoo w Borysewie napotkalam na swojej drodze trzy gniazda bocianów po jednym bocku w każdym i dwa pięknie latające nad moim autem mam nadzieję,ze to dobry znak. Jutro Beta.... Strasznie się boję [emoji33]
To musi być znak! Rozumiem co czujesz dziś rano przed beta myślałam że zwymiotuje że stresu. Trzymam kciuki za jutro!!! Dawaj znac
reklama
M@gda
Moderatorka
Oby owocnieHej ja też w środę mam wizytę w Białymstoku, zaczynam monitoring
Podziel się: