reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
męczy psychicznie te czekanie. może jakaś rada jak sobie radzić z tym czekaniem? gratuluję z całego serca
Nie ma... możesz oglądać seriale, czytać książki, leżeć na hamaku za domem.
Możesz z nami pogadać, ale czekać i tak będziesz. Najważniejsze żeby się nie martwić i myśleć (chociaż starać się) pozytywnie.

Nie ma... możesz oglądać seriale, czytać książki, leżeć na hamaku za domem.
Możesz z nami pogadać, ale czekać i tak będziesz. Najważniejsze żeby się nie martwić i myśleć (chociaż starać się) pozytywnie.

moge zapytać za którym razem tobie sie udało? u nas niby jakiegoś problemu nie ma a nie wychodzi. teraz mieliśmy podane dwa zarodki klasy 8a. jeden był z nacieciem AH

Dziś jadąc na spacerek po pięknym Zoo w Borysewie napotkalam na swojej drodze trzy gniazda bocianów po jednym bocku w każdym i dwa pięknie latające nad moim autem mam nadzieję,ze to dobry znak. Jutro Beta.... Strasznie się boję [emoji33]

Napisane na ZTE BLADE V7 LITE w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymamy kciueki. Oby te bociany dzieciaki ci niosły, nawet 2 :D

Dziś jadąc na spacerek po pięknym Zoo w Borysewie napotkalam na swojej drodze trzy gniazda bocianów po jednym bocku w każdym i dwa pięknie latające nad moim autem mam nadzieję,ze to dobry znak. Jutro Beta.... Strasznie się boję [emoji33]

Napisane na ZTE BLADE V7 LITE w aplikacji Forum BabyBoom

To musi być znak! Rozumiem co czujesz dziś rano przed beta myślałam że zwymiotuje że stresu. Trzymam kciuki za jutro!!! Dawaj znac

reklama
Do góry