Ewunka
Fanka BB :)
Teraz mam podwójnąTup tup licze na twoja moc pozytywnych fluidow
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz mam podwójnąTup tup licze na twoja moc pozytywnych fluidow
Tak tak teraz juz pamietam ale pamietam tez ze sie zastanawialysmy czy sie nie widzialysmy w szpitalu ty mialas chyba punkcje a ja transfer 3.06 dobrze pamietam ?Ewunka jak się czujesz i jak tam blizniak
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś czuje się dobrze nie mogę narzekać. Poza kilkoma bardzo silnymi migrenami to nic mi nie dolega . No wiadomo mdłości Ale to chyba standardEwunka jak się czujesz i jak tam blizniak
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Super na tak wczesnym etapie to beta piekna
Dziewczyny jeżeli w karcie ciąży macie wpisane, że to ciąża po in vitro to lekarz może "bezkarnie" wystawiać zwolnienia, ponieważ jest co ciąża wymagająca wzmożonej opieki, chyba @M@gda o tym już kiedyś pisała i był link jakiś...??
Gratulacje, trzymamy kciuki za przyrost !Dziewczyny!!!!!! Betka 10,67 )) Po prawie 7 latach walki pierwsze podejście do in vitro i takie cuda
To ma prawdę ładny wynik gratuluję5dniowy blastuś, 6dpt
Cudnie!!!!!Dziewczyny!!!!!! Betka 10,67 )) Po prawie 7 latach walki pierwsze podejście do in vitro i takie cuda
Cieszę się Gosia! Oby tak dalej. [emoji110][emoji110][emoji110]Dziekuje za wszystkie kciuki jestescie kochane
Juz po wizycie i tak estradiol 498 endometrium 7 mm
Pecherzykow duzo duzo policzone te najwieksze i tak prawy jajnik 15 14 13 13 12 i mniejsze
Lewy jajnik 12 11 11 i duzo troszke mniejszych
Od dzis dochodzi cetritide i w poniedzialek kolejne podgladanie i mozliwe ze koniec stymulacji [emoji173][emoji173][emoji173]
Doktor byla w szoku ze tak dobra odpowiedz na stymulacje przy amh 2.96