reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mnie dzisiaj rano kilka razy zabolał tak leciusieńko jak na okres ale to raczej z tych nerwów, w diagnostyce babka myślała, że sie nie wkłuje, tak się trzęsłam... Ty przy 3dniowym/ch myślę, że w pon możesz spokojnie iść :)
Nie wiem czy spokojnie bo tak się chyba nie da ale pewnie pojde...

reklama
Dziewczyny, na tyle na ile da sie popodgladac przez usg to orzeszek zdrowy. 5.5cm ma. Wielki jest. Nozki raczki nosek sa. Plakalam cale usg... taki śliczny ten moj orzeszek. Nie chcial byc podgladany - kopal, wiercil sie. No i... jeden lekrz mowi ze raczej dziewczynka, drugi ze chyba chlopak wiec... jedenna pewno ma racje :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, na tyle na ile da sie popodgladac przez usg to orzeszek zdrowy. 5.5cm ma. Wielki jest. Nozki raczki nosek sa. Plakalam cale usg... taki śliczny ten moj orzeszek. Nie chcial byc podgladany - kopal, wiercil sie. No i... jeden lekrz mowi ze raczej dziewczynka, drugi ze chyba chlopak wiec... jedenna pewno ma racje :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda cudnie. Aż ja się wzruszyłam... ciesze się bardzo. Powodzenia

Do góry