reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mi nic nie wypływa, chyba, że trochę się poruszam, np jak przykucnę i potem chodzę to wycieka ale to dopiero po południu (ten z porannej aplikacji) a kolor jak po vizirze - bielsze nie będzie... A rano z wieczornej dawki jeszcze dużo mi zostaje w środku i "dopycham", bo przecież palcem nie będę wygrzebywać ;D Ale ja po punkcji nic nie plamiłam... Nawet implantacyjnego nie było, wiem że rzadko w ogóle jest ale jednak wolałabym, żeby było... :/
Rano się zastanawiałam co zrobić, mimo, że nie przeczytałam twojej odp. zrobiłam tak samo- dołożyłam kolejne 2 tabletki. I wkładka 1 z 2och. Sporo tego wypływa. Dziś już białe bez zadnego zabarwienia. Ale jajnik lewy przy chodzeniu czuje.

Rano się zastanawiałam co zrobić, mimo, że nie przeczytałam twojej odp. zrobiłam tak samo- dołożyłam kolejne 2 tabletki. I wkładka 1 z 2och. Sporo tego wypływa. Dziś już białe bez zadnego zabarwienia. Ale jajnik lewy przy chodzeniu czuje.

Ja też delikatnie czułam, raz tak miałam jak mi się torbiel zrobiła ale teraz nikt nie raczył nawet usg po punkcji zrobić ani przed transferem. Po kilku dniach przeszło i nic a nic mi się nie dzieje, żadnych dolegliwości:) Pytałam w klinice czy to normalne że lutek się tak słabo rozpuszcza i pielęgniarka powiedziała, że to normalne

reklama
Dziekuje za wszystkie kciuki jestescie kochane
smile.gif

Juz po wizycie i tak estradiol 498 endometrium 7 mm
Pecherzykow duzo duzo policzone te najwieksze i tak prawy jajnik 15 14 13 13 12 i mniejsze
Lewy jajnik 12 11 11 i duzo troszke mniejszych
Od dzis dochodzi cetritide i w poniedzialek kolejne podgladanie i mozliwe ze koniec stymulacji ❤❤❤
Doktor byla w szoku ze tak dobra odpowiedz na stymulacje przy amh 2.96
:) :)

Jajców a jajców:) super Gosiu koniczynki pomagają- to tylko teraz wybrać to szczęsliwe jajco:) Ale wszystko wskazuje na to ze to zapowiedź pozytywnego rozwiązania- dosłownie:)

Do góry