ambicja1987
Fanka BB :)
23dpt Marcelinka ma 2mm i pyk pyk pyk
Widziałam serce
Wielkie gratulacje i spokojnej ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
23dpt Marcelinka ma 2mm i pyk pyk pyk
Widziałam serce
Że jak? To jakiś żart chyba! Zmień dziewczyno klinikę bo ta to jakaś pomyłka... U mnie w klinice jest bank nasienia i komórek. A o tym żeby samemu szukać to jeszcze jak żyje nie słyszałam.... [emoji52]Dziewczyny byłam dziś na wizycie i powiem że doznalam szoku. Otóż moje komórki nie nadają się do in vitro, musze podchodzić z KD- to już prędzej wiedzialam, ale nie wiedziałam że sama musze sobie znalesc taka kobietę która odda mi swoje jajka! No a niby gdzie ja mam jej szukać, w biedronce na zakupach ???? Dostałam odp od lekarza ze w internecie. Heh myślałam że kliniki mają swoje banki z jajeczkami czy coś na ten styl ale już napewno mi do głowy nie przyszło ze musze sama takiej kobiety szukać. . Co wy na to ?? Jakaś rada się znajdzie ?? Bo ja jeszcze z szoku wyjść nie mogę [emoji33]
Ja raczej też bym została, ale nie wiem jak to wygląda. Zawsze to znają moją historię i wgl. A co to za klinika, bo nie wiem czy pisałaś, tutaj.
Ja też słyszałam, a raczej wiem na 100% że kliniki mają swoje banki.., dziwnie ten lekarz Ci powiedziałDziewczyny byłam dziś na wizycie i powiem że doznalam szoku. Otóż moje komórki nie nadają się do in vitro, musze podchodzić z KD- to już prędzej wiedzialam, ale nie wiedziałam że sama musze sobie znalesc taka kobietę która odda mi swoje jajka! No a niby gdzie ja mam jej szukać, w biedronce na zakupach ???? Dostałam odp od lekarza ze w internecie. Heh myślałam że kliniki mają swoje banki z jajeczkami czy coś na ten styl ale już napewno mi do głowy nie przyszło ze musze sama takiej kobiety szukać. . Co wy na to ?? Jakaś rada się znajdzie ?? Bo ja jeszcze z szoku wyjść nie mogę [emoji33]
Z gyncentrum w BB uciekłam po kilku wizytachMoże na początku pisałam, chodzę do Gyncetrum mają oddziały w Bielsku-Białej, w Katowicach, w Częstochowie a teraz jeszcze otworzyli na Czechach...
Z gyncentrum w BB uciekłam po kilku wizytach
czerwinska i ta druga Pani doktor ale nazwiska nie pamietam.A do kogo chodziłaś? No j jestem akurat zadowolona...
A mnie lekarz z kliniki juz dzisiaj pożegnał po tym jak zobaczyl, ze jest zarodek i tętno i kazał do dwóch tygodni zgłosić sie do swojego lekarza prowadzącego. Myślałam, ze jeszcze na jedna czy na dwie wizyty tam pójdę. No to muszę teraz poszukać swojego lekarza.Ja raczej też bym została, ale nie wiem jak to wygląda. Zawsze to znają moją historię i wgl. A co to za klinika, bo nie wiem czy pisałaś, tutaj.
czerwinska i ta druga Pani doktor ale nazwiska nie pamietam.