reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Beta prawie nie drgnęła po miesiącu i muszę mieć zabieg [emoji17]mówił o łyżeczkowaniu ale moze jakos łagodniej mnie potraktują ...

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Pixie, a nie kazali sprawdzić bety po 2 dniach..? Nie ma żadnej szansy ze jednak cud..?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pixie, a nie kazali sprawdzić bety po 2 dniach..? Nie ma żadnej szansy ze jednak cud..?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Skłamałabym gdybym powiedziała,ze mi to nie przemknęło przez głowę ale .... No sama wiesz. W szpitalu pewnie sprawdza wszystko jeszcze raz.

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

1495700122-aaaaaa.jpeg

Moje kruszynki [emoji7] serduszka pięknie bija [emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaaaaaaaaa! To już nie kropeczki tylko mega kropuchy! Piękne :) Aż się rozmarzyłam... Zazdraszczam ale pozytywnie! :) :*

Heheh dzięki Magda trochę się chociaż uśmiechnęłam. Potem zajmę się przygotowaniami, bo wyobrazcie sobie, ze jutro idziemy na wesele. Oby sytuacja nie zmusiła nas do rezygnacji

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki [emoji737] wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Jedziesz na wesele? to idz do fryzjera, kosmetyczki na manicure albo co... wyjdź z domu i porzuć ten głupi, fatalistyczny net!!!

Heheh dzięki Magda trochę się chociaż uśmiechnęłam. Potem zajmę się przygotowaniami, bo wyobrazcie sobie, ze jutro idziemy na wesele. Oby sytuacja nie zmusiła nas do rezygnacji

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki [emoji737] wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

No to bądź dobrej myśli i pozytywnie się nastaw! Jutro będzi dobra informacja u lekarza i super impreza wieczorem! A teraz nie myśl już o głupotach tylko maluj pazurki i skoś trawnik na nogach! ;)

No to bądź dobrej myśli i pozytywnie się nastaw! Jutro będzi dobra informacja u lekarza i super impreza wieczorem! A teraz nie myśl już o głupotach tylko maluj pazurki i skoś trawnik na nogach! ;)
Uśmiałam się. trawnik na nogach... hahaha

Ale wiesz co? Ja nawet proponuję skosić ten między nogami w przygotowaniu na jutrzejszą wizytę :D:D

Trawnik na nogach... hahah :D Pierwszy raz to słyszę. Dobre.

Dziewczyny mają rację, spokojnie... ja tam wciąż byłabym pełna nadziei. Nie można tak wszystko widzieć w ciemnych barwach! Nie stresuj siebie i kropeczka. Pamiętaj, że myślenie pozytywne wpływa korzystnie na nas i na nasze ciało.

Zbieram się na wizytę. Mam już wyniki badań z krwi, ale wiele mi nie mówią. Wiem, że mieszczę się w normach (tzn. w widełkach) :D

reklama
Do góry