Emilianka6966
Fanka BB :)
Masz pełne prawo bez dwóch zdań...Oj dobija najgorzej. Ale jestem silna tylko dziś się rozkleilam. Wkoncu mam dzus do tego prawo...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz pełne prawo bez dwóch zdań...Oj dobija najgorzej. Ale jestem silna tylko dziś się rozkleilam. Wkoncu mam dzus do tego prawo...
Znaczy bliźniaki???jestem po USG juz. Mam dwa pęcherzyki za dwa tygodnie kolejne USG i wtedy juz serduszko można będzie usłyszeć.
Który dpt u ciebie?jestem po USG juz. Mam dwa pęcherzyki za dwa tygodnie kolejne USG i wtedy juz serduszko można będzie usłyszeć.
właśnie USG pokazało 2 pęcherzyki 7 czerwca kolejne USG. Ale się boje, oby nie puste.@Keha a jak usg?
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki [emoji737] wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Bosze, nie zadowolisz... masz dwa ciesz sie na razie!!! a ty już ze puste a potem co?? bez głowy?? Keha <potrząsa mocno> to dzień radości, a nie pesymistycznego myślenia!!!!właśnie USG pokazało 2 pęcherzyki 7 czerwca kolejne USG. Ale się boje, oby nie puste.
takZnaczy bliźniaki???
pick up 2 mea, transfer 6 Maja w sabot4 4 dniowy zarodek. Dzisiaj 18 dpt. 7 czerwca kolejne usg, juz nie moge się doczekać.Który dpt u ciebie?
Dziękuje, staram się nie myśleć i czekam cierpliwie do 7 czerwca. Jestem pzreszczęśliwaBosze, nie zadowolisz... masz dwa ciesz sie na razie!!! a ty już ze puste a potem co?? bez głowy?? Keha <potrząsa mocno> to dzień radości, a nie pesymistycznego myślenia!!!!
Madzia a Ty robiłaś bhcg po 14 dpt? weź mi przypomnijNo i są jeszcze ciężarówki po ivf Link do: ciężaróweczki po in vitro tam głównie poruszane są typowo ciążowe tematy, tu raczej wspieramy sie w walce o dzidzie. Oczywiscie super jakbyś i tu została i dzieliła sie doświadczeniem.
Tak, wynosiła 1179 dla 5dniowej blastki.Madzia a Ty robiłaś bhcg po 14 dpt? weź mi przypomnij