reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U mnie znow beta wzrosla, na usg nic nie widac. Lekarz twierdzi ze jeszcze takiego przpadku nie mial :( . w poniedzialek powtorka

reklama
Madzia u mnie trudno przesądzać, ale mam nadzieję, że ciąża się utrzyma. To pierwsze podejście. Kasa oczywiście, ale opieka wzorowa, informacje na bieżąco, stały kontakt każdego dnia z lekarką i kliniką. Pani dr oddaje całe serce gdyby nie jej wsparcie dawno bym się poddała. Można mieć doświadczenie, ale nie traktować sprawy taśmowo

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

Ja nie mówię, że tylko tam się udaje za pierwszym razem, ale i mnie i Fasolce się udało od razu. Coś musieli robić dobrze.

A tobie życzę długich nudnych 9 miesięcy!!!! Kropku trzymaj się mamy!!!

Dziewczyny jak U was z nastrojami?ja dziś od rana ryczę o wszystko.jakaś masakra...jestem na wyjeździe ze znajomymi i czuję się jak jakaś trendowata...nic nie mogę i taką samą z tym wszystkim jestem...małżonek sie świetnie bawi tyle że bezemnie....wszyscy sie śmieją a mi się chce wyć....
I ja tak mam, ale ja dopiero 8tc.

No to masz odpowiedź, nikt nie transferuje nie rozwijających się zarodków.
Weź dokumenty i idz do koordynatorek. One mają obowiązek odpowiedzieć na twoje pytania na temat kosztów i czasu. Poproś o dokładne info na temat zarodów i przyczyny trzymania ich do 6 doby, ale nie nakręcaj się - to w niczym nie pomoże.
Koordynatorki probowaly nam dzisiaj wmowic ze nie sa upowaznione do przekazywania takich informacji i odsylaly do lekarza prowadzącego ktory jest na urlopie poza granicami Polski. Po mocnej interwencji meza porozmawialismy chwile z embriologiem przez telefon.

No to masz odpowiedź, nikt nie transferuje nie rozwijających się zarodków.
Weź dokumenty i idz do koordynatorek. One mają obowiązek odpowiedzieć na twoje pytania na temat kosztów i czasu. Poproś o dokładne info na temat zarodów i przyczyny trzymania ich do 6 doby, ale nie nakręcaj się - to w niczym nie pomoże.
Kasia, a co do badań, dowiedz się jaką wadę może powodować defekt chromosomów męża i zastanów się, czy w razie jakbyś nie robiła pgs, byłabyś w stanie zaopiekować się chorym dzieckiem. Oraz jakbyś się czuła jakbyś zdecydowała się terminować ciążę, lub jakby ciąże po kolei obumierały.

Masz na to chwilę, zrób research i pomyśl nad tym.

Dziewczyny dziś powtarzałam bete bo dr mi kazała żeby zrobić i wysłać jej SMS i wyszła 25758 a w sobotę była 11877. Przyrost jest mniejszy niż wcześniej zawsze był. Napisałam SMS do mojej dr ale nie odpisuje. Boże czemu tak mało przyrosła!?

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Spokojnie wydaje mi się że dobrze przyrosło wzrost minimum po 48h to około 66% po 72h to około 112%- 117% to masz betę po 72h czyli jest OK :tak:

reklama
Koordynatorki probowaly nam dzisiaj wmowic ze nie sa upowaznione do przekazywania takich informacji i odsylaly do lekarza prowadzącego ktory jest na urlopie poza granicami Polski. Po mocnej interwencji meza porozmawialismy chwile z embriologiem przez telefon.
Więc nich embriolog ci opisze przyczyny i podadzą na recepcji, skoro to tajne info i one nie mają do niego dostępu.

Do góry