Który to tcHej, dziś zrobiłam znów bete i wyszło 2173 mUI i lekarz zrobił pierwsze usg by sprawdzić czy dobrze umiejscowione i jest ok :-) cudowne uczucie :-) teraz kolejny stresik do 13 :-)
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Który to tcHej, dziś zrobiłam znów bete i wyszło 2173 mUI i lekarz zrobił pierwsze usg by sprawdzić czy dobrze umiejscowione i jest ok :-) cudowne uczucie :-) teraz kolejny stresik do 13 :-)
Jeszcze nic nie wiem bo to dopiero 17 dzień po transferze i tyle że jest pecherzyk a czy coś w nim urośnie okaże się 13.05
Tak ja tez panikowalam bardzo ze nie ma przyrostu 100%. Mialam robic bete co 2 dni przez 2 tyg i tylko kase stracilam i nerwy zanim zrozumialam ze beta bardzo zwalnia...jeszcze moja gin przez tel mnie dobila ze slano wzrosla a na wizycie co innego gadala.wazne że rośnie i nie spada. Teraz liczyc sie bedzie tylko usg...No właśnie kochana czytałam twój post z początku twojej ciąży i miał nadzieję że ty się odezwiesz bo ty też tak miałaś prawda!?
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja gin mi napisała że jest super i mam już nie badać bo to nic nie wnosi już. I że przyrostu przy takich wartościach to nie ma co oczekiwać 100% więc ja już jestem happy[emoji4][emoji3][emoji3][emoji3][emoji4][emoji4] teraz aby ten tydzień do wtorku i zobaczę....Tak ja tez panikowalam bardzo ze nie ma przyrostu 100%. Mialam robic bete co 2 dni przez 2 tyg i tylko kase stracilam i nerwy zanim zrozumialam ze beta bardzo zwalnia...jeszcze moja gin przez tel mnie dobila ze slano wzrosla a na wizycie co innego gadala.wazne że rośnie i nie spada. Teraz liczyc sie bedzie tylko usg...
I 13. 05 będzie już widać!?Jeszcze nic nie wiem bo to dopiero 17 dzień po transferze i tyle że jest pecherzyk a czy coś w nim urośnie okaże się 13.05
@MilkyWay mnie 4dpt brzuch bolał zupełnie jak na okres i totalnie rozdrażniona byłam. Odpisał Ci coś lekarz?
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Kasia, stop! Rozkrecasz sie niepotrzebnie.Wiecie co jest najgorsze? Ja juz kupowalam malutkie ubranka, kocyki, smoczki... bedac w sklepie dla maluchow choć przez chwile moglam poczuc sie jak normalna kobieta ktora bedzie mama... nie robcie sobie tego, teraz zostalo mi to wszystko co kupilam i oddam chyba do domu samotnej matki...
Ekstar! Trzymam kciuki, żeby tak właśnie byłoHej dziewczyny! Ja już po wizycie. Nie wiem o co chodzi, ale od piątku wychodowałam piękne 9 mm endometrium. Pobrali mi krew na lh i estradiol. No i wszystko wskazuje na to, że transfer będzie w tym cyklu[emoji16]
Kasia, ale poszłaś do koordynatora?? Bo lekarz takimi rzeczami się nie zajmuje, od tego jest koordynator.Ja na kazdym etapie nie wiedzialam ile bedzie nas kosztowal kolejny krok, ile potrwa pgs, nie uzyskiwalismy odpowiedzi na nasze pytania..
No to masz odpowiedź, nikt nie transferuje nie rozwijających się zarodków.Embriolog stwierdził ze 3 przestały się rozwijać po 3 dobie, a kolejne po 5 dobie...