karolina1984
Fanka BB :)
Dawka dzienna jest 400 mg dziś tak mi powiedział lekarzMozesz brac po jednej w malych odstepach. Dawka dzienna noze byc 300 mg nic sie nie stanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dawka dzienna jest 400 mg dziś tak mi powiedział lekarzMozesz brac po jednej w malych odstepach. Dawka dzienna noze byc 300 mg nic sie nie stanie
A ilu dniowe zarodki ?Myślisz? Czytałam, ze taki ból potrafi pojawić sie po zagnieżdżeniu a u mnie jest juz w 1 i 2 dniu po transferze...
Ja mieszkam pod Warszawa. w okolicach Piaseczna.Dziewczyny przepraszam że nie pisałam ale dostałam tego pena w Łodzi Dziękuje za odpowiedzi całe szczęście że w miarę szybko się zorientowałam Magda ja jestem z powiatu wieruszowskiego ciekawe czy miałabym daleko żeby do Ciebie po to podjechać
Zarodek trzydniowy. Po nospie i magnezie na razie spokój a o efektach przekonam sie 10 maja.A ilu dniowe zarodki ?
Blastka zaczyna sie implantowac juz 2 dnia po transferze
Czyli 400mg kwasu foliowego na dzień można?Tak 400 dawka kwasu