reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny:* mam do Was bardzo ważne pytanie.otóż zaczynam krótką stymulacje i czekałam na okres ale od wczoraj plamie, tzn wczoraj tylko rano caly dzien nic i dzisiaj tak ze nosiłam cały dzień wkładkę i to byly raczej brazowawe uplawy.Mam zacząć brać poregon od drugiego dnia cyklu ale nie krawie jeszcze.Który dzien mam przyjac jako pierwszy?

Ja liczę pierwszy dzień jak poleci czerwona krew, jak chluśnie.
A robiłaś test? Na pewno nie ma ciąży?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny:* mam do Was bardzo ważne pytanie.otóż zaczynam krótką stymulacje i czekałam na okres ale od wczoraj plamie, tzn wczoraj tylko rano caly dzien nic i dzisiaj tak ze nosiłam cały dzień wkładkę i to byly raczej brazowawe uplawy.Mam zacząć brać poregon od drugiego dnia cyklu ale nie krawie jeszcze.Który dzien mam przyjac jako pierwszy?
Ja mam tez problem z krwawieniem przed @ tzn plamienia brązowe. Jak pytalam lekarza który dzien mam przyjąć za 1dzien to powiedzial ten w ktorym bedzie zywa czerwona i obfita krew. Na tyle znam swoj organizm ze wiem ze po plamieniach przyjdze @ z wielkim bólem brzucha kręgosłupa i obfitą krwia. Nie wiem jak ty przechodzisz miesiaczki.

Dziwaczny chyba mam ogromny problem bo w ciąży to nie bezpieczne, właśnie wyleciało mi Crinone takie zielone jak by się jakaś grzybica zaczynała.I jak się podcieram to ten cyncel hehe mnie boli hehe. W domu mam clotrimazol i gynalin co można brać w ciąży bo boję się strasznie. Czy teraz wzięłam Crinone mogę wziąć lactovaginal połączyć to razem?

Miałam ten sam problem musi być krew i to jest pierwszy dzień plamienia się nie liczą

Ja mam tez problem z krwawieniem przed @ tzn plamienia brązowe. Jak pytalam lekarza który dzien mam przyjąć za 1dzien to powiedzial ten w ktorym bedzie zywa czerwona i obfita krew. Na tyle znam swoj organizm ze wiem ze po plamieniach przyjdze @ z wielkim bólem brzucha kręgosłupa i obfitą krwia. Nie wiem jak ty przechodzisz miesiaczki.
Ja mam tak samo, czasem nawet 2 dni plamienia ale jako pierwszy miałam liczyć dzień, w którym pojawiło sie krwawienie. I to nie późnym wieczorem bo wtedy dzień 0 ;).

Ja mam tak samo, czasem nawet 2 dni plamienia ale jako pierwszy miałam liczyć dzień, w którym pojawiło sie krwawienie. I to nie późnym wieczorem bo wtedy dzień 0 ;).
No wlasnie teraz sie zastanawiam jak liczyc jesli @ przyjdzie wieczorem bo od 2dc mam brac estrofem i sie obawiam czy w takim przypadku nie bedzie za szybko

reklama
Do góry