anetka303
Fanka BB :)
Ja tez w 9 tc miałam zakładana kartęJa też dostałam w 9 tyg. kartę ciąży
[emoji127] 28.10.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez w 9 tc miałam zakładana kartęJa też dostałam w 9 tyg. kartę ciąży
Kochana, bardzo Ci współczuję.Dziewczyny - cały dzień przeryczałam po nieudanym transferze.
Ale układam już plan!!!!!
Dziewczyny kojarzę że jest tu kilka z Was w moim wieku ( 38 LAt ).
Dajcie proszę znak nt. sposobów na zwiększenie ilości pęcherzyków? Pisałyście o białku dla sportowców? To jest specyfik w proszku? Gdzie to kupić?? ile tego przyjmujecie?
Dodatkowo mam pytanie odnośnie badań genetycznych?Które warto zrobić? Ja jestem po poronieniu, 3 nieudanych iui i jednym nieudanym ivf. Czuję ze powinnam sprawdzić genetykę.
Któraś z Was też pisała o terapii u psychologa.uważacie że warto się zapisać? Czuję też ze blokadę po poronieniu mogę mieć.
Z góry dzieki za odpowiedzi!!!
Myślisz? Czytałam, ze taki ból potrafi pojawić sie po zagnieżdżeniu a u mnie jest juz w 1 i 2 dniu po transferze...
Ja też tylko femibion folik już nie chociaż myślę, cxy nie brać go dodatkowo jak są dwa maluchyMi tez tak powiedział
Nie slyszalam zeby byl jakis specjalny dla kobiet w ciazy...ja polecam magne b6 lub magne b6max...ja jem ten drugi...Jest jakiś specjalny magnez dla kobiet w ciąży czy mogę brać jaki chce ??
Ja też od 2 dpt miałam bóle i wargi tak mnie ciągnęłyMiałam identycznie, ból zaczął się ok. 20 godzin po transferze, a dzisiaj... spójrz na suwaczek :-)
Nie wiem czy można go przedawkować mi nie kazał wiec nie bioręJa też tylko femibion folik już nie chociaż myślę, cxy nie brać go dodatkowo jak są dwa maluchy
Magne b6 jest specjalny dla kobiet w ciąży tak mi mówił lekarz i w apteceJest jakiś specjalny magnez dla kobiet w ciąży czy mogę brać jaki chce ??
O ja! Super . Dziekuje za wsparcie dziewczyny! :*. Nie wiem jaki bedzie ostatecznie wynik ale dzięki Wam jest mi łatwiej .Przez pierwsze 3 dni miałam ból brzucha później długo żadnych objawów aż do 9 dpt i znowu ból brzucha dokladnie jak na okres , który utrzymywał się do 11 dpt. To było dla mnie podejrzane bo ja ból brzucha miałam na 30 min przed okresem a ten utrzymywał się długo zrobiłam test w 10 dpt wyszły 2 kreski w 11 dpt beta 653 także trzymam kciuki
Mozesz brac po jednej w malych odstepach. Dawka dzienna noze byc 300 mg nic sie nie stanieSpróbuję tak jak mówisz magnezu chyba nie da się przedawkować... A może po prostu powinnam się do tego przyzwyczaić może tak ma być właśnie każda kobieta jest w końcu inna. Popołudniu już wezmę dwie i na wieczór też dwie a od jutra już 3x2...mam nadzieję że pomoże - dzięki za radę