reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Za wszystkie dziewczynki trzymam mocno kciuki, każdy krok jest bardzo ważny do upragnionego celu;) U mnie pogoda nie nastraja, ale w sercu ciepło i ogromne nadzieje, dzisiaj 11 dc, coraz bliżej transferu...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
W koncu!!! Emilianka w koncu troche lepszy humor bo juz sie serio martwilam!!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli raczej to nie ciąża? wynik total hcg 152,1
Skonsultowalabym to z ginekologiem tylko usg moze potwierdzic czy to ciaza. Mialas robiony ca125 to marker npwotworowy ktory przy torbieli wychodzi 2-3 cyfrowy i swiadczy o lagodnej zmianie czyli torbielach. Pierwsze slysze zeby robic bhcg zeby potwierdzic torbiel.

Jak słyszałaś serduszko to wszystko jest ok. Karolina a ile twój ma? Co lekarz mówił? O ile pamiętam twój maluch chciał być 3, więc może dlatego ciut mniejszy jest, ale nie martw się, jest serducho!!!!
Kurde Ty jesteś później niż ja i masz 7mm , a mój ma 4,6 mm tak kochana 3 , lekarz tez mówi , ze mały ale może teraz podskoczy , poród przełożyła o tydzień . Powiedziała , ze jest Ok trochę mały , ale Ok . Wydaje mi się ,ze bliźniaki zawsze rodzą się małe,a tu były trojaczki to tym bardziej. Może tez te puste jaja przeszkadzają tamtemu , szukam jakieś informacji w necie i nic nie mogę znaleść. We wtorek miał 3.4 mm 5 dni później 4,6 co o tym myślisz ? Rozmawiam
Z fasolka żeby rosła ona i tak jest cudem więc wierze ze będzie zdrowa piękna dzidzia !

Dziewczyny... orzeszek... slabo widać bo luteina troche zaslania :)

1493232636-aaaaaa.jpeg

7mm szczescia.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj piekny orzeszku rosnij zdrowo u mamusi w brzuszku :*

reklama
Do góry