Dzięki za kciuki, na pewno się przydadzą Mam nadzieję, że za jakiś czas tez usłyszę lub chociaż zobaczę serduszkoPrzede wszystkim trzymamy kciuki!!!
Szkoda, że nie udało się poznać. Ja dziś po raz ostatni w klinice byłam. lekarz powiedział, że skoro jestem w ciąży problem bezplódności mnie nie dotyczy. Ale może spotakmy się niedługo w jego prywatnym gabinecie
reklama
M@gda
Moderatorka
Ze niby ze grzeczny. Kot na zdjeciu to Bajka. To jest nasza kocia asystentka, bez Bajki nawet siku nie moza zrobic. Prezentacja kocyka nie obyla sie bez jej czujnego oka.Mój kocur uwielbia wszelakie kocyki także tego tez pewnie by nie odpuścił Jaki śłodziak- podobny do mojego,ze niby taki grzeczniocha
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Fanka BB :)
Ja mam takaPomoże bardzo dużo, nie mam nigdzie zapisane dawki której brałam,chce załatwić na zaś receptę o ile ogólna mi wypiszę
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Emilianka6966
Moja poranna toaleta też wygląda "bajecznie"...sru i już na kolanachZe niby ze grzeczny. Kot na zdjeciu to Bajka. To jest nasza kocia asystentka, bez Bajki nawet siku nie moza zrobic. Prezentacja kocyka nie obyla sie bez jej czujnego oka.
Emilianka6966
no i tu mam problem bo juz nie wiem czy 0,3 czy 0,4 ...człowiek nie zwraca uwagi na takie rzeczy ...na zleceniu i wypisie nie ma nic o dawce, a na recepcie pewnie było:9
M@gda
Moderatorka
No bo to naajlepszemiejsce na przytulasy. Jest tak dobre, ze mozna sie o nie bic! A ze 4 koty mam w domu to lapoczyny sie zdazaja.Moja poranna toaleta też wygląda "bajecznie"...sru i już na kolanach
no i tu mam problem bo juz nie wiem czy 0,3 czy 0,4 ...człowiek nie zwraca uwagi na takie rzeczy ...na zleceniu i wypisie nie ma nic o dawce, a na recepcie pewnie było:9
Ja mialam po 0,3 przepisana 0,4 od razu, w tej samej klinice ale przez roznych lekarzy. Wg dr, czy 0,3czy 0,4 nie ma znaczenia. 0,3 troche tansza [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No bo to naajlepszemiejsce na przytulasy. Jest tak dobre, ze mozna sie o nie bic! A ze 4 koty mam w domu to lapoczyny sie zdazaja.
Lapoczyny [emoji23][emoji23][emoji23] dobre
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
karolina1984
M@gda opowiadaj co u Ciebie ?
reklama
Jak nie chwaliłam, Ewunka buty zdarła na tańcach za moje kolejne bety, ale to listopad był, daaawno, mogło umknąć :-)Czy ja cos przegapilam ? Czy sie nie chwalilas
Gratulacje :*
Ostatnia edycja:
Podziel się: