reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ropuszka zgadzam się z anetką, to bardzo dobry wynik jeżeli chodzi o blastki. Teraz tylko trzymać kciuki za powodzenie. A kiedy podchodzisz do transferu - w przyszłym czy za dwa miesiące? Coś mi kolebocze w głowie, że chciałaś jak najszybciej.

Transfer mam w kolejnym cyklu wypadnie koło 20.05 .Robie wszystko co mogę by tym razem wyszło ale wiem ze czasami to nie wystarczy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No więc... dopiero co pisałam , zero objawów. A tu godzinę temu jak mi brzuch wywalilo to z rozpietymi spodniami wróciłam do domu. Pomyślałam, że jak nic okres zaraz dostanę.
Sięgnęłam po test 7dt blastocysty i po 2 minutach mam blada kreche.
Strach się cieszyć , gdy przyczyna wcześniejszych poronien nie jest znana. Chyba kolejne 3 miesiace dla bezpieczeństwa się zaszyję [emoji23]

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja
Super teraz bądź dobrej myśli oszczędzaj się nic nie rób tylko lez

Dziewczyny chce Mi się ryczeć . W nowej klinice postanowili wszystkie 6 zarodków trzymać do 5 doby i przetrwały tylko trzy .Zostaly zamrożone i nic więcej mi nie powiedzieli [emoji853]w tym przypadku chyba wezmę tylko jeden zarodek żeby może mieć więcej szans.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Przecież to super wynik. Mi podali 1 zarodek 2-dniowy bez powodzenia[emoji22] i został tylko jeden [emoji173] 5-cio dniowy zamrożony.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Transfer mam w kolejnym cyklu wypadnie koło 20.05 .Robie wszystko co mogę by tym razem wyszło ale wiem ze czasami to nie wystarczy

Na wszystko nie mamy wpływu i wiem, że po porażce jest trudniej podejść z pozytywnym nastawieniem. Musisz jednak wierzyć, bo głowa i to co w niej oraz emocje mają duże znaczenie. Do tego podjęłaś już tyle dodatkowych starań, że teraz odpocznij i spokojnie przygotuj się do transferu.
Ja wierzę w Twoje Kropusie i trzymam kciuki za transfer w maju.

No więc... dopiero co pisałam , zero objawów. A tu godzinę temu jak mi brzuch wywalilo to z rozpietymi spodniami wróciłam do domu. Pomyślałam, że jak nic okres zaraz dostanę.
Sięgnęłam po test 7dt blastocysty i po 2 minutach mam blada kreche.
Strach się cieszyć , gdy przyczyna wcześniejszych poronien nie jest znana. Chyba kolejne 3 miesiace dla bezpieczeństwa się zaszyję [emoji23]

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja
Trzymamy kciuki za sukces!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Transfer to loteria. Najważniejsze żebyś dbała o swój komfort psychiczny. Polecam akupunkture i refleksoterapie - działa cuda

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Dziewczyny chce Mi się ryczeć . W nowej klinice postanowili wszystkie 6 zarodków trzymać do 5 doby i przetrwały tylko trzy .Zostaly zamrożone i nic więcej mi nie powiedzieli [emoji853]w tym przypadku chyba wezmę tylko jeden zarodek żeby może mieć więcej szans.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mnie 2 zostaly tylko w 5tej dobie. Bedzie dobrze.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry