reklama
AnetaB-stok
Aktywna w BB
Tak, nie przejmuj się to normalne :-)Do dZiewczyn które stosowały żel Ciebie po transferze :
Czy z Was też wyplywaly grudki tego żelu crinone codziennie ?
Ropuszka666
Fanka BB :)
Ropuszka zgadzam się z anetką, to bardzo dobry wynik jeżeli chodzi o blastki. Teraz tylko trzymać kciuki za powodzenie. A kiedy podchodzisz do transferu - w przyszłym czy za dwa miesiące? Coś mi kolebocze w głowie, że chciałaś jak najszybciej.
Transfer mam w kolejnym cyklu wypadnie koło 20.05 .Robie wszystko co mogę by tym razem wyszło ale wiem ze czasami to nie wystarczy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
karolina1984
Kiedy miałaś transfer ? Daj znać koniecznie co tam u Was . Ja tez na zwolnieniu do piątku wracaj do nas cała ))26. Do tego czasu mam zwolnienie. Do rodzicow jade teraz, posiedze z tata 2 dni. Mam nadzieje ze sie nie pogryziemy, hehehe.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Juliett222
Zaangażowana w BB
Super teraz bądź dobrej myśli oszczędzaj się nic nie rób tylko lezNo więc... dopiero co pisałam , zero objawów. A tu godzinę temu jak mi brzuch wywalilo to z rozpietymi spodniami wróciłam do domu. Pomyślałam, że jak nic okres zaraz dostanę.
Sięgnęłam po test 7dt blastocysty i po 2 minutach mam blada kreche.
Strach się cieszyć , gdy przyczyna wcześniejszych poronien nie jest znana. Chyba kolejne 3 miesiace dla bezpieczeństwa się zaszyję [emoji23]
38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja
mery86
Przecież to super wynik. Mi podali 1 zarodek 2-dniowy bez powodzenia[emoji22] i został tylko jeden [emoji173] 5-cio dniowy zamrożony.Dziewczyny chce Mi się ryczeć . W nowej klinice postanowili wszystkie 6 zarodków trzymać do 5 doby i przetrwały tylko trzy .Zostaly zamrożone i nic więcej mi nie powiedzieli [emoji853]w tym przypadku chyba wezmę tylko jeden zarodek żeby może mieć więcej szans.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jaskolcia
Na wszystko nie mamy wpływu i wiem, że po porażce jest trudniej podejść z pozytywnym nastawieniem. Musisz jednak wierzyć, bo głowa i to co w niej oraz emocje mają duże znaczenie. Do tego podjęłaś już tyle dodatkowych starań, że teraz odpocznij i spokojnie przygotuj się do transferu.Transfer mam w kolejnym cyklu wypadnie koło 20.05 .Robie wszystko co mogę by tym razem wyszło ale wiem ze czasami to nie wystarczy
Ja wierzę w Twoje Kropusie i trzymam kciuki za transfer w maju.
M@gda
Moderatorka
Trzymamy kciuki za sukces!No więc... dopiero co pisałam , zero objawów. A tu godzinę temu jak mi brzuch wywalilo to z rozpietymi spodniami wróciłam do domu. Pomyślałam, że jak nic okres zaraz dostanę.
Sięgnęłam po test 7dt blastocysty i po 2 minutach mam blada kreche.
Strach się cieszyć , gdy przyczyna wcześniejszych poronien nie jest znana. Chyba kolejne 3 miesiace dla bezpieczeństwa się zaszyję [emoji23]
38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja
anetka303
Transfer to loteria. Najważniejsze żebyś dbała o swój komfort psychiczny. Polecam akupunkture i refleksoterapie - działa cudaTransfer mam w kolejnym cyklu wypadnie koło 20.05 .Robie wszystko co mogę by tym razem wyszło ale wiem ze czasami to nie wystarczy
[emoji127] 28.10.2017
reklama
M@gda
Moderatorka
Mnie 2 zostaly tylko w 5tej dobie. Bedzie dobrze.Dziewczyny chce Mi się ryczeć . W nowej klinice postanowili wszystkie 6 zarodków trzymać do 5 doby i przetrwały tylko trzy .Zostaly zamrożone i nic więcej mi nie powiedzieli [emoji853]w tym przypadku chyba wezmę tylko jeden zarodek żeby może mieć więcej szans.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: