reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
ZUS musi Ci wypłacić minimum 1000 zł zasiłku macierzyńskiego bezwzględnie:) Ja robię świadczenia rodzicielskie ale zmiana przepisu dotyczy wszystkich instytucji, w tym ZUS i KRUS
No właśnie ja automatycznie po zakończeniu stosunku pracy przechodzę na krus. No nic zobaczmy jaki dziś będzie wynik progesteronu. Może jest jeszcze szansa na transfer w tym cyklu. A jak nie to będę próbowała uprosić szefową o ten miesiąc dłużej żebym mogła zostać. Ona zna moją sytuację. Zobaczymy.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny[emoji11]
Bywalam tu kiedys bo temat ivf od dawna krazy wokol nas ale tyle sie tu dzieje ze nie jestem w stanie ani nadazyc ani nadrobic[emoji4] ale za wszystkie trzymam mocno kciuki i pamietam ze na tym forum nie jedne cuda sie zdarzaly[emoji38]

Bede podchodzic do pierwszego ivf w Czechach, poniewaz nie mieszkam w Polsce nie przysluguja mi leki refundowane a wszystkie wiemy ze ich ceny do niskich nie naleza wiec gdyby ktoras chciala odsprzedac to co jej zostalo to bardzo prosze o priv lub o maila: barbarah678@gmail.com
Napiszcie jakie leki, ile, cene i gdzie sie znajdujecie.

Bede baedzo wdzieczna!

Jezeli ktoras leczy sie w Czechach to tez chetnie uslysze co i jak[emoji6]

Czy po transferze można zjeść naleśnika z kapustą i gRzybami?

Czy ktoś miał 7dpt a bol jak na okres i sie udało ? Piersi wogole mnie nie bolą?
Kochana , idziemy równo u mnie też 7 dzień blastki. Piersi wcale nie czuje, brzuch nie boli jest jedynie jakby wzdety. Stres nic nie da. Ja chyba później zrobię "sikacza" . Dzisiaj powinnam dostać okres ale biorę Lutka.

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja

Powodzenia dzisiaj! Pięknych przyrostow i pięknych widoków ! [emoji173]

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja

reklama
Do góry