reklama
Cześć dziewczyny pozwólcie ,że się przyłącze :-)
Zaczęłam wariować... swój pierwszy Criotransfer blastusi 5 dniowej, miałam wczoraj a przede mną jeszcze 9 dni do testowania ....
Co ja będę robić przez te 9 dni , chyba osiwieje ;-)
Gratuluję tym którym się udało oraz wspieram mocno oraz wysyłam dużo pozytywnej energii tym kobietkom które walczą!
Witamy [emoji4] trzymam kciuki za bete
Fasolka89
Fanka BB :)
Witam i trzymam kciuki za wysoką beteCześć dziewczyny pozwólcie ,że się przyłącze :-)
Zaczęłam wariować... swój pierwszy Criotransfer blastusi 5 dniowej, miałam wczoraj a przede mną jeszcze 9 dni do testowania ....
Gratuluję tym którym się udało oraz wspieram mocno oraz wysyłam dużo pozytywnej energii tym kobietkom które walczą!
adunnnia90
Witamy :-) to czekanie jest straszne[emoji6] kciuki zaciśnięte [emoji110]Cześć dziewczyny pozwólcie ,że się przyłącze :-)
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Ilona 88
Witaj! Trzymamy kciukasy za wysoką betę a teraz odpoczywaj .Cześć dziewczyny pozwólcie ,że się przyłącze :-)
Ostatnia edycja:
anetka303
Przy becie powyżej 1000 czyli w twoim przypadku niebawem [emoji1]
[emoji127] 28.10.2017
klodine
Zaciekawiona BB
Super!!! Gratulacje!!!!
AnkaSzklanka
Aktywna w BB
Faktycznie, wyprzedzają wiek ciazy o ok tydzień ale jak widziałam na "październikowych mamach" to jest sporo takich przypadków
Najważniejsze że zdrowe, w zasadzie nie dopuszczalam innej myśli po pgs [emoji1]
[emoji127] 28.10.2017
Czy pgs miałaś w Gamecie Rzgów?
Super, super[emoji7]
reklama
AnkaSzklanka
Aktywna w BB
Ja robiłam w Invikcie w Warszawie ale crio się nie udało mimo zdrowego zarodkaWitajcie dziewczyny,
Kilka dni temu dowiedziałam się, że mam nieprawidłowy kariotyp.... Jestem po 4 stratach na bardzo wczesnym etapie (ciąże biochemiczne) Jutro mam wizytę u genetyka ale domyślam się, że to co zaproponuje to naturalne starania do skutku lub in vitro z PGD/PGS.
Czy któraś z Was jest/ była w podobnej sytuacji - tzn zdecydowała się na in vitro z PGD? Czy możecie napisać coś o Waszych doświadczeniach, jakie znacie kliniki które tym się zajmują, jakie są szanse, czy komuś się udało?
Będę wdzięczna za każde informacje, dziękuję!
Jestem z Łodzi i wiem że teraz pgs ma Gameta więc mam bliżej
Podziel się: