reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurde nie wiem co robić by to szlag
Po ivf łożysko zaczyna samo produkować progesteron ok 12 tc. Ja odstawilam wcześniej acard,estrofem,encorton ale luteine i lutinus brałam chyba do ok 20tc.
Przy plamieniach moja siostra brała duphaston do 30tc,na wszelki wypadek.
Też nie wiem czy nie za wcześnie masz odstawić progesteron... ja bym to jeszcze skonsultowala.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny pozwólcie ,że się przyłącze :-)
Zaczęłam wariować... swój pierwszy Criotransfer blastusi 5 dniowej, miałam wczoraj a przede mną jeszcze 9 dni do testowania ....
Co ja będę robić przez te 9 dni , chyba osiwieje ;-)
Gratuluję tym którym się udało oraz wspieram mocno oraz wysyłam dużo pozytywnej energii tym kobietkom które walczą!

Ja sie dzisiaj dowiedziałam ze mam dwa zarodki zamrożone w trzeciej dobie. Pozostałe 3 są jeszcze obserwowane, mam dzwonić w piątek. Super ze są nawet te dwa. Jest szansa. [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super! Bardzo się cieszę! Tak bardzo bym chciała, żeby u mnie też było kilka!

reklama
Mąż załatwił receptę od lekarza jutro będę miała dwa opakowania Crinone, a w poniedziałek pogadam z moim ginekologiem na bank będzie za tym żeby brać odstawiam tylko estrofem i acard resztę biorę i tyle na własną rękę. Faktycznie jak mówicie mam bliźniaki to jest ciąża wysokiego ryzyka

Do góry