reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie chce Cię straszyć ja tak miałam do końca 4 miesiąca przy pierwszej ciąży. Zamiast przybrać schudłam 6 kg. Nic nie mogłam jeść, nic nie działało. A potem jak ręka odjął. Wszystko przeszło.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
hehe dzięki za pocieszenie już też prawie nic nie jem w małych ilościach. Już bym chciała zrobić bleeee kilka razy dziennie niż jak mam te mdłości 24h.

Dzieczyny jutro dzwonie do apteki przy klinice będę błagać o Crinone i, że receptę dostarczę w poniedziałek

Wczoraj @ rozkręciła się na maksa, ból straszny jak nigdy, w pracy nie mogę siedzieć, wzięłam ketonal i nic nie pomaga, jak u Was wyglądał okres po nieudanym transferze?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie zawsze odbywało się bez sensacji, w zasadzie bez różnicy w porównaniu ze standardowym okresem, a miałam tych nieudanych transferów 3. Natomiast raz zaszłam naturalnie, beta doszła do 12 tysięcy, ale nie było zarodka. I jak wtedy się ruszyło, to miałam bardzo silne skurcze, aż musiałam ukucnąć. Trwało to na szczęście tylko kilka godzin, potem już normalnie.

reklama
Do góry