Emilianka6966
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wiadomość, gratulacje :*
Po ivf łożysko zaczyna samo produkować progesteron ok 12 tc. Ja odstawilam wcześniej acard,estrofem,encorton ale luteine i lutinus brałam chyba do ok 20tc.Kurde nie wiem co robić by to szlag
Super! Bardzo się cieszę! Tak bardzo bym chciała, żeby u mnie też było kilka!Ja sie dzisiaj dowiedziałam ze mam dwa zarodki zamrożone w trzeciej dobie. Pozostałe 3 są jeszcze obserwowane, mam dzwonić w piątek. Super ze są nawet te dwa. Jest szansa. [emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Gratulację i oczywiście mocno trzymam kciuki za prawidłowy przyrost a potem za usg i serduszka i tak aż do porodu . Ile miałaś podanych zarodków?Dziewczyny normalnie chyba każda kciuki trzymała mocno!!!! To teraz proszę trzymać za przyrost!!!!
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeden trzydniowy!!! Dziś 12 dptGratulację i oczywiście mocno trzymam kciuki za prawidłowy przyrost a potem za usg i serduszka i tak aż do porodu . Ile miałaś podanych zarodków?