reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Muszę porozmawiać z m tyle że to znowu dodatkowy czas i pieniądze. Musimy niestety wziąść kolejny kredyt ale wieże w to że warto ;)
Pogadajcie bo moim zdaniem warto... :-) tak czy siak będziecie mieli dzieciątko IUI ma bardzo niską skuteczność w porównaniu do IVF.

reklama
Nie nigdzie się nie ruszam wstałam tylko na obiad i znowu w łóżku leżę. Biorę magnez codziennie usg mam w środę, więc albo taki mój urok albo wiadomo co oby to nie było to. Bo naprawdę dziwny ból ale nie mam plamienia jak tak będzie.dalej idę do szpitala i tam spędzę święta
Słuchaj serce matki wie.. jak czujesz, że coś jest nie tak to do lekarza. Raczej zabezpieczona jesteś z każdej strony lekami itp.:-) będzie dobrze. l

Dziewczyny jestem na siebie zła źle zrobiłam. Powiedziałam męża siostrze ze jesteśmy po in vitro. Przez to że zaczęła temat ze jej koleżanka jest po i na córkę z in vitro. Chcieliśmy powiedzieć ale chyba za wcześnie. Mam dola
Mleko się wylało. Teraz wszystko zależy od tej osoby na ile jest "gadata". Możecie poprosić ją, żeby nie mówiła, ale jeśli ktoś ma skłonność do plotek to tylko sprawi, że będzie mówił chętniej, bo to sekret.

Ja bym poczekała jak się sytuacja rozwinie i jeśli by wyszlo na jaw, to albo bym nic nie mówiła, albo dumnie podniosła głowę, że umiem walczyć o swoje dzieci nawet kiedy ich jeszcze nie ma.

Ale musisz postąpić tak, jak podpowiada Ci rozum.

Dziękuję. Chyba potrzebne mi takie słowa bo ostatnio straciliśmy dużo wiary.
Pary po nieudanym IUI myślą, że są w bardzo złej sytuacji bo im IUI nie wyszło. Skuteczność IUI to maksymalnie 20%. A jak jest problem to zaledwie 6%. IVF ma nawet 50% skuteczności na procedurę.

Mleko się wylało. Teraz wszystko zależy od tej osoby na ile jest "gadata". Możecie poprosić ją, żeby nie mówiła, ale jeśli ktoś ma skłonność do plotek to tylko sprawi, że będzie mówił chętniej, bo to sekret.

Ja bym poczekała jak się sytuacja rozwinie i jeśli by wyszlo na jaw, to albo bym nic nie mówiła, albo dumnie podniosła głowę, że umiem walczyć o swoje dzieci nawet kiedy ich jeszcze nie ma.

Ale musisz postąpić tak, jak podpowiada Ci rozum.
D zieki ja wiem że ona przeciwko nie jest ale myślę że w szoku była. Że tu kasy nie mamy a na in vitro wydajemy

Nie kochana, ja juz nie jeżdżę do Gdańska bo dr. Hajdusianek powiedział ze nie ma już potrzeby. Mam się zjawić gdyby coś się działo ale wszystko jest ok.
Teraz mam wizytę u siebie w Olsztynie. Fajnie byłoby się zobaczyć na żywo i kawę w Costa wypić [emoji6]

[emoji127] 28.10.2017
A no szkoda ,to miłych widoków na usg ❤❤

reklama
Do góry