to straszne !!!!tez sie teraz wkurzylam!!!!mnie szkal trafia jak o tym slysze. ja jestem osoba bardzo wierzaca ale nie uwazam zeby invitro bylo czyms zlym. Po to Pan Bog dal madrosc lekarza zeby cos takiego wproadzili. Gotuje we mnie jak slysze ze zabieg invitro jest gorszy od zabojstwa czlowieka ze to nie wybaczalne itp. Nawiasem mowiac moj maz to sulyszal przy spowiedzi takie farmazony. Ale zaden z ksiezy nie ruszy 4 liter i nie zobaczy jak to wszystko wyglada. Mam zanjomego lekarza ktory potwarcie mowl ze chcial ksiezy zaprosic do swojej kliniki z inv wzbraniali sie rekami i nogami. To wszystko jest mega przykre jak mowia ze dzieci sa jak zgnile truskawi i nie sa godne zeby sie bawic w jednej piaskownicy z normalnie poczetymi. Strasznie mnie to wkurza bo mowi to wszyscy ci u ktorych nigdy nie bylo problemu bezplodnosci a nie wiedza co my biedne kobiety czujemy. przepraszam wkurzylamm sie
reklama
to tak jak u mnie.byly dwa zarodeczki.beta wysoka.myslalam.,ze bedzie dwojeczka a na usg jedno malenstwo.bylo mi tak dziwnie.,smutno.poczulam zal ,ktory mieszal sie z ogromnym szczesciem bo jest jeden Skarbek a nigdy wczesniej sie nie udalo.Jeszcze po cichutku mam nadzieje ze jedna jest wstydliwa. Ale dla mnie to juz sukces. Nigdy nie bylam tak daleko...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tusiaczku jestem z Toba!! trzymam mocno kciuki za Twoja bete!!!!Dziewczyny czekamy na betę będzie koło 18:00,18:30...Strasznie się stresuje
Zjadłam obiadek i idę spać...Może obudzi mnie dopiero telefon z kliniki - oby.
Ilona 88
Fanka BB :)
To zrobisz męzusiowi niespodziankę ,gratulację❤❤Przedstawiam wam moje fasolki bliźniaki mamusia się cieszy ogromnie
Mruch
Przedstawiam wam moje fasolki bliźniaki mamusia się cieszy ogromnie
Piękne [emoji3]! Mam nadzieje ze u mnie też sie to zmaganie tak skończy, tylko jedna fasolka [emoji3][emoji1307]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Roksii spokoj!!!!!!bedzie dobrze.powtarzaj to sobie w kółko i Ci przejdzieJestem 5 w kolejce czekam pod gabinetem zaraz zejdę tu na zawał powietrza nie mogę złapać chce się uspokoić bo wiem, że to szkodzi moim kropką ale nie potrafię
hurrrraaaa!!!!!Właśnie dostałam betę na maila 16 dpt 4026
Ja wczoraj mialam transfer 2 mrozakow 5 dniowych [emoji4] [emoji4] to ciąża daje sie we znaki. Ktory to juz tydz? [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj to trzymam kciuki z calych sil za dwa groszki!!! Musi sie udac [emoji5]
Daje sie dosyc mocno, w sobote zaczynam 13 tydzien, a we wtorek mam bad. genetyczne i juz sie stresuje. Te nerwy chyba juz nie odpuszcza, co chwile cos [emoji848]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Roksii89
Hehehe też tak sądzę u góry jest chłopak na dole dziewczynka :-)Cudownie! Wspaniale! Jakie podobne do mamy na zdjeciu
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
tusiaczzek1988
Przedstawiam wam moje fasolki bliźniaki mamusia się cieszy ogromnie
Cudnie, strasznie się cieszę, powiem Ci że nie dziwię Ci że są dwa Twoja beta to pokazuje jesteś 16dpt a już ponad 4tyś ja jestem dzień za Tobą i mam hmm w sumie to nie wiem ile mam he he
Podziel się: