reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
a kiedy testujesz? bo chyba powinnas 17.04 a to drugi dzien swiat?zalecili ci beta hcg?ja glupia wczoraj zrobilam sikacza i wyszedl negatywny :(
A dokladnie go obejrzalas? Nie bylo tam zadnego cienia? Ja tez zrobilam test tydzien po transgerze i ja nic nie widzialam a maz widzial i dziewczyny tu widzialy. I wczoraj mialam bete prawie 1200. Spokojnie. Powtorz sikacza.jutro ale nawet jak nie wyjdzie nie stresuj sie.

Wez pod uwage iludniowe i ile zarodkow mialas.podane?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam 1 blastocyste 6 dniowa. I tak się zastanawiam czemu oni tak długo jak trzymali? Nie słyszałam żeby jakąś z Was miała 6 dniowa?
wydaje mi sie,ze to zalezy od kliniki,bo przeciez niektore dziewczyny pisza ze dostaja juz 2-dniowe zarodki.Moze uznali,ze w 6 dniu jest lepiej rozwinieta i wieksze prawdopodobienstwo?

A dokladnie go obejrzalas? Nie bylo tam zadnego cienia? Ja tez zrobilam test tydzien po transgerze i ja nic nie widzialam a maz widzial i dziewczyny tu widzialy. I wczoraj mialam bete prawie 1200. Spokojnie. Powtorz sikacza.jutro ale nawet jak nie wyjdzie nie stresuj sie.

Wez pod uwage iludniowe i ile zarodkow mialas.podane?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
nie kompletnie nic nie bylo,jedna krecha czerwona a drugiej wogole nie bylo widac. mialam 1 zarodek 5-dniowy

reklama
Do góry