reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kiedy u ciebie to
Wykryto ?
Ginekolog myślał że to poronienie (ciąża naturalna)Bo beta zamiast rosnąć pomalutku spadała. Niestety przy trzeciej kontroli bety ona znów podskoczyla ( jeśli dobrze pamiętam ze 160 na 225) i mój ginekolog skierował mnie do szpitala . Pojechałam i zatrzymali mnie tam ( nie miałam żadnych bólu)mimo że nic w jajnikach ani w macicy nie znaleźli zrobili mi czyszczenie macicy . Beta niestety dalej powoli rosla . 2 dni pozniej dostalam zastrzyk ( mialam do wyboru to albo laparoskopie ) Dwa dni później kontrola bety - podskoczyla 2 oczka. Następna za kolejne 2 dni zaczęła spadać. I tak kontrolowana co 2- 3 dni aż do ca.30 .

reklama
Mi przy pierwszym podejsciu chcial podac 1 aprzy drugim dopiero 2...tyle ze ja mialam 6 zarodkow...a ty z tego co pamietam masz 2 wiec musisz przemyslec czy bedzie 1 szansa czy 2...
Tak dobrze pamietasz zostały mi 2 zarodki. Bardzo duzo myslalam bilam sie z myslami i zdecydowalismy sie teraz przy crio na 2 mrozaki. Wierze ze sie uda. Musi! A jak nie(czego nie biore pod uwage) to napewno podejdziemy do jeszcze jednej procedury.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

He he nie namówisz mnie Kochana jutro idę na wizytę do lekarza jeśli pani doktor powie że to już czas oddam krew i dowiemy się prawdy narazie cierpliwie czekam tylko tak się zastanawiam "głośno" nad tym brakiem objawów...Dla mnie to właśnie trochę inaczej bo ostatnie dwa transfery nie wspominam zbyt przyjemnie, ciągle bóle a teraz tak jakby spokój....Zobaczymy jutro hehh :tak:
Powodzenia. Ale jesteś cierpliwa. Będę brała z Ciebie przyklad! :)

Ginekolog myślał że to poronienie (ciąża naturalna)Bo beta zamiast rosnąć pomalutku spadała. Niestety przy trzeciej kontroli bety ona znów podskoczyla ( jeśli dobrze pamiętam ze 160 na 225) i mój ginekolog skierował mnie do szpitala . Pojechałam i zatrzymali mnie tam ( nie miałam żadnych bólu)mimo że nic w jajnikach ani w macicy nie znaleźli zrobili mi czyszczenie macicy . Beta niestety dalej powoli rosla . 2 dni pozniej dostalam zastrzyk ( mialam do wyboru to albo laparoskopie ) Dwa dni później kontrola bety - podskoczyla 2 oczka. Następna za kolejne 2 dni zaczęła spadać. I tak kontrolowana co 2- 3 dni aż do ca.30 .
Dziekuje Ci bardzo jutro ide
do ginekologa

Hej dziewczyny!
Dla mnie dziś wielki dzień bo zaczynam brać zastrzyki :). Jestem w 22. dniu cyklu - jeszcze dziś i jutro tabletka antykoncepcyjna a już od dzisiaj zastrzyk z gonapeptylu. Trochę piecze ale będę żyć ;). Pytałam lekarza o dietę na czas stymulacji ale powiedział, że bez znaczenia - mam jeść jak zawsze - spodziewałam się po nim takiej odpowiedzi :p. Dziewczyny Wy stosowałyście dietę wysokobiałkową? Czy jadłyście to co zawsze?

reklama
To jest wykastrowany kocur;)
1491453730-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
O matko! Jaki piękny! Zakochałam się :D

Do góry