M@gda
Moderatorka
Co se bedzie jak se moze - czy, pani bierz czyPani 2 wybierz heheh
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co se bedzie jak se moze - czy, pani bierz czyPani 2 wybierz heheh
Ja przy pierwszym transferze 1 a teraz przy crio 2No właśnie cały czas się zastanawiam. Mąż sugeruje, że 1 zobaczymy co zasugeruje dr, a wy co radzicie?
No właśnie też tak myślimy, że pierwsza próba z 1, ale drugi brzuszek to już może być z parką
Moja pierwsza wygrana w zyciu...O kurde wygrałas hehe
14 dojrzalych a ile nie to nie wiem...a estradiol mialam 9500...
Mi przy pierwszym podejsciu chcial podac 1 aprzy drugim dopiero 2...tyle ze ja mialam 6 zarodkow...a ty z tego co pamietam masz 2 wiec musisz przemyslec czy bedzie 1 szansa czy 2...
Mam trzy, więc teraz prawdopodobnie przytule 1, ale bardzo wierze że się uda i pozostale dwa przytule za jakiś czas majac już pewne doświadczenie i będę miała trójeczke, taki mam plan.Mi przy pierwszym podejsciu chcial podac 1 aprzy drugim dopiero 2...tyle ze ja mialam 6 zarodkow...a ty z tego co pamietam masz 2 wiec musisz przemyslec czy bedzie 1 szansa czy 2...
Bardzo dobry planMam trzy, więc teraz prawdopodobnie przytule 1, ale bardzo wierze że się uda i pozostale dwa przytule za jakiś czas majac już pewne doświadczenie i będę miała trojwczke, taki mam plan.
Trzymajmy kciuki za sobotę!Kochana gratulacje. Tyle sie biedna naczekalas, ale patrz jak sie oplacalo . Suuuper
A u mnie dziewczyny w sobote punkcja. Trzymajcie kciuki!!!!