reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ty nie musisz mieć operacji bo wiesz na wczesnym etapie...ja dowiedziałam się bardzo późno...i nie było wyjścia trzeba było ciąć...pewnie zależy jeszcze w ktorym miejscu sie umiejscowiona...najlepiej jak ktos siecwypowie kto mial pozamaciczna po invitro o wtedy wiadomo bardzo wczesnie...ja nie mialam zadnych objawow oprocz ciazowych...gdyby nie intuicja to pewnie bym juz nie zyla...nic sie nie martw...wszystko napewno sie skonczy dobrze...wazne zeby wcpore zareagowac bo to jest sytuacja zagrazajaca życiu...[/QUOTE
Ja sama na to wpadłam, klinika
Olewajaca do tego
Podchodzi dzis jest 15 dzien beta rośnie bardzo mało przez 13 dni polał
Mnie
Cały czas prawy jajnik od
Twoich dni nic
Mnie nie boli a na
Usg mam
PrZyjechac 20.04 przeciez to
Skandal

Dziewczynki zastanawiam się czy aplikator do luteiny nie podrażnia i czy z niego nie zrezygnować, dzisiaj 3 dpt nie mam plamien, ale na aplikatorze była mała czerwona niteczka...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Kiedyś próbowałam skorzystać z aplikatora ale u mnie się nie sprawdził. A niteczka czerwona w 3 dpt to całkiem fajny znak może być [emoji7]

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Do góry