reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mam wyniki widocznie plamienie nie Zaszkodziło
8dpt 90,2 badanie o 8 rano
9 dpt 218 badanie 14
10dpt 371 badanie o 8
Wydaje się ok ale beta rośnie strasznie bliźniaki jak nic :p
Ale się cieszę ale dopiero będę mega szczęśliwa jak usłyszę serducha
Roksii badania jak marzenie;) teraz rzuć na luz i zadbaj o drobne przyjemności dla siebie i maluszków;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam wyniki widocznie plamienie nie Zaszkodziło
8dpt 90,2 badanie o 8 rano
9 dpt 218 badanie 14
10dpt 371 badanie o 8
Wydaje się ok ale beta rośnie strasznie bliźniaki jak nic :p
Ale się cieszę ale dopiero będę mega szczęśliwa jak usłyszę serducha
Roksi jak ja Ci pozytywnie zadroszcze!!! [emoji4] super!!![emoji4] [emoji4] [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak sie czujesz? Kiedy podchodzicie do crio? Co Wam lekarz zalecil?

Dzięki za pamięć. Wczoraj miałam wizytę i lekarz doradził odrazu działać bo wszystko jest ok.
Ja jednak zdecydowałam ze zrobię sobie troszkę przerwy.
Jak wszystko będzie ok to prawdopodobnie transfer odbędzie się napoczatku maja i tym razem poproszę dwie kropeczki(dwie dziewczynki:)) a Ty widzę odrazu działasz? Trzymam kciuki:)

Dzięki za pamięć. Wczoraj miałam wizytę i lekarz doradził odrazu działać bo wszystko jest ok.
Jak wszystko będzie ok to prawdopodobnie transfer odbędzie się napoczatku maja i tym razem poproszę dwie kropeczki(dwie dziewczynki:)) a Ty widzę odrazu działasz? Trzymam kciuki:)
Tak jest odrazu dzialam we wtorek ma crio i tez tym razem 2 kropeczki przutulam. Dawaj znać na bieżąco trzymam kciuki [emoji4] [emoji110]

Od 2 dc cyklu estrofem 3x1. Wczoraj mialam wizyte w 13dc i od dzisiaj mam brac 3x1 duphaston, 10 mg encorton, 3x1 estrofem i zel crinone a od dnia transferu do tego zestawu dojdzie fraxiparine transefer 11.04

Robiłaś badanie??
Jestem taka ciekawa co tam we mnie kiełkuje. Co to za alienek/alienki :D

Tak jest odrazu dzialam we wtorek ma crio i tez tym razem 2 kropeczki przutulam. Dawaj znać na bieżąco trzymam kciuki [emoji4] [emoji110]

Adunnnia super, że działacie tak szybko. Podziwiam Cię za siłe. Jakby się nie udało to bym chyba przez miesiąc z łóżka nie wyszła.

reklama
Do góry