reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam. Jestem tu nowa. W środe mialam transfer, dzis badanie progesteronu, i wyszedl 20,80. Lekarz raczej zadowolony nie byl, czy to rzeczywiscie taki zly wynik ?

My staramy się też koło 3 lat, raz zaszłam naturalnie i straciłam wiec liczyliśmy jakiś następny rok ze znowu się uda.... leczę się od sierpnia tamtego roku i okazało się ze nasienie super, u mnie też wszystko ok, tylko niedrożność jajników. Wiec bardzo liczyłam na ten pierwszy transfer....:(
Agus35 No jakbym o sobie kurcze czytala...tylko ja czekam jeszcze na pierwsza betę po pierwszym transferze i strasznie się denerwuje :(

Cześć dziewczyny

Jestem tu nowa. Wczoraj miałam transfer więc wiecie jak okrutne oczekiwanie mnie teraz czeka :) Planuję betę na czwartek, ktoś jeszcze będzie testował podobnie? razem raźniej

Jest to moja druga procedura i trzeci transfer, trzymajcie kciuki, w końcu do trzech raz sztuka :)
Cześć :) ja miałam transfer w poniedziałek a betę mam w środę 5.04
Powodzenia :) trzymam mocno kciuki :)

Dzień dobry, moje drogie!

Trzymam za wszystkie kciuki, dziś i cały czas. Szczególnie bliskie są mi AniaCh, Gosia321, ema, BeataWarszawa, Koniczynka i Ewunka - powodzenia, kochane! :*:*:*

M@gda i Bertha - dziekuję, że zajmujecie się kalendarzem.

Trzymajcie kciuki, żeby mój Maluch wytrzymał w brzuchu do czerwca! Na pewno się pochwalę, gdy pojawi się na świecie.

Pozdrawiam serdecznie!

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
@kreatola ogromne podziękowania za ogarnięcie tego kalendarza przez ten czas:)

Oczywiście trzymam kciuki za Twojego Malucha, żeby urodził się w terminie i zdrowy, i żeby poród był lekki:) Do tych życzeń odnośnie porodu to myślę, że jeszcze trochę czasu i że w międzyczasie będziesz tu zaglądać:)
A teraz Kochana życzę wspaniałego czasu z Rodzinką:)

reklama
Miałam 5cio dniową blastocystę dlatego betować mogę 7dpt. Pewnie wcześniej zrobię jak zawsze sikacza. Powinien mąż mi je schować tak głęboko żebym nie znalazła :p
To powodzenia dziewczyny, trzymam za was kciuki! Bociany przylatują, ta wiosna jest nasza! :D

Kurcze tez mnie kusi żeby sikanca wcześniej zrobić. A po ilu dniach od transferu można by go zrobic?

Do góry