reklama
Vinszka
Fanka BB :)
Oh nie...11dpt 5 dniowej blastki. Beta 0.100...
Dusiuniu kochanie tak mi przykro... Jeśli chcesz to płacz dzisiaj, ale od jutra do przodu. Masz jeszcze Śnieżynki? Tulę Cię wirtualnie Słońce11dpt 5 dniowej blastki. Beta 0.100...
anetka303
[emoji54]11dpt 5 dniowej blastki. Beta 0.100...
[emoji127] 28.10.2017
11dpt 5 dniowej blastki. Beta 0.100...
Bardzo mi przykro [emoji17]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kreatola
Ostatnio czytałam,ze ten szpinak to przeceniony jeżeli chodzi o zawartość zelaza, ja pije sok pomarańczowy z melasa [emoji6]pyszka a jakie zdrowe!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Melasa to cudowne źródło żelaza, ale niestety mam problemy z cukrem, więc nie mogę sobie pozwolić na tę zdrową przyjemność.
A co do szpinaku - masz rację: generalnie żelazo niehemowe (nieodzwierzęce) jest ciężko przyswajalne, dlatego trzebaby zjeść kilogramy szpinaku, żeby dostarczyć sobie znaczące ilości żelaza. Niestety.
Na szczęście farmakologia jest w stanie mi pomóc :-)
Pozdrawiam!
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
anetka303
Szczerze polecam. Konkretny lekarz, prowadził mnie przez całe ivf. Nie zleca niepotrzebnych badań, bardzo profesjonalny.Czy, któraś z was jest mi wstanie coś powiedzieć o dr. Hajdusianek z Gdańska ?
[emoji127] 28.10.2017
Ilona 88
Bardzo mi przykro...ale nie poddawaj się!11dpt 5 dniowej blastki. Beta 0.100...
Przy braku żelaza trzeba oprócz niego dostarczać dużo witaminy C, bo ona pomaga przyswajać żelazo z pokarmów. Więc kilo pomarańczy i szpinak na zagryzkę[emoji5]Melasa to cudowne źródło żelaza, ale niestety mam problemy z cukrem, więc nie mogę sobie pozwolić na tę zdrową przyjemność.
A co do szpinaku - masz rację: generalnie żelazo niehemowe (nieodzwierzęce) jest ciężko przyswajalne, dlatego trzebaby zjeść kilogramy szpinaku, żeby dostarczyć sobie znaczące ilości żelaza. Niestety.
Na szczęście farmakologia jest w stanie mi pomóc :-)
Pozdrawiam!
reklama
kreatola
Zgadza się w 100%Przy braku żelaza trzeba oprócz niego dostarczać dużo witaminy C, bo ona pomaga przyswajać żelazo z pokarmów. Więc kilo pomarańczy i szpinak na zagryzkę[emoji5]
Podziel się: