Tez sie bałam. Gdy przyszedł wynik kazałam siostrze go sprawdzić, bo nie miałam odwagi. Nawet teraz się zastanawiam, czy na pewno jest na tak i czy przyrosty są odpowiednie. Miałam powtórzyć jutro betę, ale pojadę do lekarza i zobaczymy co powie. Trzymam za Ciebie kciuki. Ja nie wytrzymałam ż betowaniem, ale miałam wszelkie wsKaziuki, ze będzie dobrze [emoji4]Chce isc w czwartek na bete. Nie wiem czy wytrzymam, a z drugiej strony boje sie.... ech....
reklama
Julita1234
Fanka BB :)
To tak jak ja a raczej mój maz. Latał z tymi testami jak wariatTez sie bałam. Gdy przyszedł wynik kazałam siostrze go sprawdzić, bo nie miałam odwagi. Nawet teraz się zastanawiam, czy na pewno jest na tak i czy przyrosty są odpowiednie. Miałam powtórzyć jutro betę, ale pojadę do lekarza i zobaczymy co powie. Trzymam za Ciebie kciuki. Ja nie wytrzymałam ż betowaniem, ale miałam wszelkie wsKaziuki, ze będzie dobrze [emoji4]
Jeszcze nam powiedziala doktor ze moga sie dzieci chore rodzic bo wiek juz taki i ze badanie wykluczy choroby. Wiec troche przerazilo mnie to ale nie dala nam wyboru ze mozemy skorzystać z innego programu tanszego. Najlepiej zasugerować o chorobach by pacjent czuł presje.Wykupilas jakiś pakiet? Przecież te badania kosztują ok 9 tyś i nie robi się ich bo Tak.....
A już napewno nie robi się ich jak za 2 komórki . Ja nie wiem ..... może nie widziałaś po co i na co .... Ja bym tam jutro biegła i powiedziała że tych badań nie chcę.
Możesz zrobić, ale nie martw się jeśli nie wyjdzie. Moja znajoma robiła i wyszedł negatywnie, a beta dzień później na tak. Ile już jest u Ciebie od punkcji?Bety nie mam zrobie wczesniej niz w czwartek bo w czwartek mam na popoludnie do pracy wiec moge isc rano. Myslicie zeby sikanca zrobic wcześniej...?
Julita1234
A na betę się chodzi rano? Sikanca rób jesteśmy tyle samo dni poBety nie zrobie wczesniej niz w czwartek bo w czwartek mam na popoludnie do pracy wiec moge isc rano. Myslicie zeby sikanca zrobic wcześniej...?
Julita1234
Tyle samo co u mnie 18 transferMożesz zrobić, ale nie martw się jeśli nie wyjdzie. Moja znajoma robiła i wyszedł negatywnie, a beta dzień później na tak. Ile już jest u Ciebie od punkcji?
nieagatka
Mam program dokladnie taki "program ivf all inclusive genetics NGS" on kosztowal ponad 20.000 i powiedziano nam ze my kwalifikujemy sie tylko do tego programu ze musi byc badanie genetyczne i zadnej innej opcji nam nie dała. Mnie w polsce nie ma teraz, jutro jedynie moge zadzwonie ale pewnie nic to nie zmieni. Jak lekarz zapewnia ze program jest odpowiedni i ze w naszym przypadku musi byc no to ja juz nie wiem czy ufac jakiemukolwiek lekarzowi wiem ze moja doktor nie ma pojecia po co sa różne programy poprostu daje te droższe.
Powiem tylko tyle: ktos robi Cie w ch...a (przepraszam za slowo).
Wg mnie nie ma zadnych podstaw zeby zedrzec z Was taka kase i robic to badanie. Przy dwoch komorkach moze byc tak, ze zadna do 5 doby nie dotrwa i co - nastepne 20.000zl z Was beda chcieli zedrzec za kolejne podejscie?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Evulek ja bym dzwonila na Twoim miejscu do kliniki i jeśli nie chcesz tych badań to powiedziała to i tyle. To Ty decydujesz. A macie już opłacona procedurę?Mam program dokladnie taki "program ivf all inclusive genetics NGS" on kosztowal ponad 20.000 i powiedziano nam ze my kwalifikujemy sie tylko do tego programu ze musi byc badanie genetyczne i zadnej innej opcji nam nie dała. Mnie w polsce nie ma teraz, jutro jedynie moge zadzwonie ale pewnie nic to nie zmieni. Jak lekarz zapewnia ze program jest odpowiedni i ze w naszym przypadku musi byc no to ja juz nie wiem czy ufac jakiemukolwiek lekarzowi wiem ze moja doktor nie ma pojecia po co sa różne programy poprostu daje te droższe.
Podziel się: