reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam nowe koleżanki. To forum to prawdziwa skarbnica wiedzy, więc dobrze trafiłyście. Życzę pomyślnych wyników, bet, duzo optymizmu i osiągnięcia celu.

reklama
Hi
Nie wiem jak to wszystko tu działa! Odkryłam te forum przypadkowo i jestem całkiem nowa
Chciałam tylko nieśmiało podzielić się wiadomością ze również miałam pierwszy transfer 18.03 o 7-45
Bardzo się boję i trzymam za nas kciuki
Hej[emoji1] to kiedy pierwsza beta?

[emoji127] 28.10.2017

Dziewczyny jakoś przyszło otrzeźwienie. Możliwe, że zrobiłam test za wcześnie? A może niektóre testy oszukują? Zbzikować można!

reklama
Ja mam zalecenie zo po 10 dniach od transferu a 14 od punkcja. Ale ja chyba nie wytrzymam i zrobię albo jutro albo w poniedziałek. Jutro padnie decyzja pewnie zależna będzie od mojego humoru :D

Do góry