Dziewczyny trzy lata starań, strata Synka w 3 miesiacu, inseminacje, totalny dołek psychiczny... Jeśli uda się pierwsze podejście to chyba oszaleję ze szczęścia i będziecie mi paczki do zakładu zamkniętego przysyłać [emoji23][emoji7]
reklama
No to się wyjaśniło. To teraz leż i się nie przemęczaj. Kup moze herbatę z nagietka. Pomaga utrzymać wczesną ciążę. Ja popijam i smakuje tak sobie, ale warto [emoji1]A zapomniałam Wam wczoraj napisać,że mi wczoraj przy usg wyszedł jeszcze jakiś stary krwiak i z niego mogło być to plamienie,muszę lezeć zero dźwigania ,ale woze synka do przeczkola ,bo od stycznia chodzi i szkoda by mi było przerwać...
Dusia_88
Fanka BB :)
Kurcze ja juz sie nie moge doczekac testowania. ale mam rozne mysli... Staram sie myslec pozytywnie, i nagle przychodzi mysl-a co jednak znow sie nie uda... Pozniej szybko wywalam ten pomysl z myśli zeby przypadkiem nie przyciągnąć tego do siebie... ech....
Juz sama niewiem co myslec... Wy mnie rozumiecie pewnie
Julita1234
To ja chyba jutro pojadę na betę czy to dobry pomysł?
Chyba nikt nie rozmie tak jak my. A najgorsze, że nawet jeśli test wyjdzie pozytywnie to sie człowiek i tak zastanawia. No bo może to za wcześnie, może test trefny i tak w kółko. I weź tu bądź spokojną jak to nakazują lekarze...Kurcze ja juz sie nie moge doczekac testowania. ale mam rozne mysli... Staram sie myslec pozytywnie, i nagle przychodzi mysl-a co jednak znow sie nie uda... Pozniej szybko wywalam ten pomysl z myśli zeby przypadkiem nie przyciągnąć tego do siebie... ech....
kreatola
Wszystko dobrze, cariño.Jak badania nic nie piszesz
Nic A nic
Besitos
Teraz czekam na wyniki krzywej cukru.
Brzuch rośnie, Mały kopie - jest dobrze!
Besitos!
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dusia_88
Julita widzę ze Cie baardzo kusiTo ja chyba jutro pojadę na betę czy to dobry pomysł?
Jestes pewna? a co jesli jest za wczesnie i nie wyjdzie i bedziesz sie znow zamartwiac?
Chyba nikt nie rozmie tak jak my. A najgorsze, że nawet jeśli test wyjdzie pozytywnie to sie człowiek i tak zastanawia. No bo może to za wcześnie, może test trefny i tak w kółko. I weź tu bądź spokojną jak to nakazują lekarze...
Dla pocieszenia dalej nie jest lepiej, a przynajmniej w moim przypadku [emoji23][emoji848] ja sie ciagle zastanawiam czy wszystko tam w brzuchu ok, bo w koncu to jeszcze pierwszy trymestr
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dusia_88
Ech... moim marzeniem jest zobaczyc dwie kreski...
Dzis mam jakiegos doła...
@Julita1234 @Oska305 jak wy sie czujecie?
Ja sie zastanawiam ze mnie nic nie boli i nie kuje bo ciagle na nospie jestem 3x1.. do odwolania mam brac...
Ja sie zastanawiam ze mnie nic nie boli i nie kuje bo ciagle na nospie jestem 3x1.. do odwolania mam brac...
reklama
Mnie od dnia transferu boli brzuch, ale nospe biorę tylko czasami, nie mam jej w zleceniach. Do tego czuje takie rozpychanie w dole brzucha, ale to od wczoraj. I kilka dni strasznie mnie kłuło w jajnikach. I za przeproszeniem cieknie ze mnie. Już nie plamię, ale non stop coś tam leci.Ech... moim marzeniem jest zobaczyc dwie kreski...
A Ty się nie przejmuj, ze nic nie czujesz, gdy udało mi się zajść w ciążę z naszym Aniolkiem też nic nie czułam. Tylko brak okresu dał mi do myślenia. Każdy organizm jest inny.
Podziel się: