reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mam coraz bardziej okresowe objawy. Biustu już dotknąć nie mogę, brzuch boli i kłucia jak co miesiąc. Jakiś dołek mnie dopada, że się nie uda. No bo czemu miało by się powieść właśnie mi?? [emoji17]
Oska nie stresuj się ja też tak się czuje jak na @ i też się boję że nici z dzidziusia ale musi być dobrze

reklama
Cześć dziewczynki! Czy u Was tez taki dzień zamulasty? Leje,szaro, ponuro...a ja zasypiam przed komputerem:) Powiedzcie mi dziewczynki czy estrofem to wycisza jajniki, jestem w 10 dniu cyklu, nic się nie dzieje, ani na owulacje się nie zbiera,bynajmniej nie czuję...Od kilku miesięcy po stymulacjach jajniki wariowały, a teraz cisza- słyszałam że po estrofenie niejednokrotnie nie ma owulacji, to prawda? Boje się też przerośniętego pęcherzyka, nie wiem czy sam pęknie skoro do tej pory cały czas zastrzyki na pękniecie, wizytę przed crio mam dopiero w 17 dc., nie będzie za późno na podanie zastrzyku gdyby pęcherzyk nie pękł?

Dopiero w sobotę, mam nadzieję że będzie dobrze przyrastac, kiedy byłaś na pierwszym usg po becie? Było już wtedy serduszko?
W 20 dpt były tylko pęcherzyki ciążowe z ledwie widocznymi zarodkami, gdyby lekarz miał słabe usg to pewnie tylko pęcherzyki ciążowe byłyby widoczne. Na kolejne usg pobieglam tydzień później i lekarz nastraszyl mnie ze serduszka biją zbyt wolno i kolejny tydzień żyłam w stresie ale po kolejnych 7 dniach juz było bosko a serduszka pomykaly jak u koliberka 170 ud na minutę [emoji6]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Jade na wizyte. Dowiem sie kiedy dokladnie transfer. Tak sie ciesze.

Zycze wszystkim cudownego dnia. Wysokich bet, bijacych serduszek i innych cudownosci!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Który to dzisiaj twój dzień cyklu ja jadę w piątek niby to ma być 12 ale wiadomo co ostatnio było, więc tak naprawdę nie wiem który to yyyy.

W 20 dpt były tylko pęcherzyki ciążowe z ledwie widocznymi zarodkami, gdyby lekarz miał słabe usg to pewnie tylko pęcherzyki ciążowe byłyby widoczne. Na kolejne usg pobieglam tydzień później i lekarz nastraszyl mnie ze serduszka biją zbyt wolno i kolejny tydzień żyłam w stresie ale po kolejnych 7 dniach juz było bosko a serduszka pomykaly jak u koliberka 170 ud na minutę [emoji6]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na wizytę za dwa tygodnie to będzie 24 dpt, może Juz coś będzie widać :)

Trzymamy kciuki za wysoką betę, udane wizyty, piękne widoki i odgłosy w czasie USG oraz za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Już marzec - kobietki, to będzie nasz rok. Niech przyniesie kolejne ciąże! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Marzec
Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

22.03 - żanka1410 - kontrola w czasie stymulacji
22.03 - adunnnia90 - betowanie
22.03 - Ilona88 - USG serduszkowe [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
22.03 - M@gda - wizyta przed crio

23.03 - aniasiwa - USG pecherzykowe
24.03 - Roksii89 - wizyta przed crio
24.03 - Tulipanka1988 - USG serduszkowe [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
25.03 - aniasiwa - USG serduszkowe [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
27.03 - Rustynka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27.03 - zanetaanna - kontrola przed crio
27.03 - Oska305 - betowanie
29.03 - Emilianka6966 - kontrola przed crio
30.03 - dusia88 - betowanie

03.04 - Emilianka6966 - transfer
04.04 - ambicja1987 - USG "połówkowe"
12.04 - yplocka - USG genetyczne
18.04 - Kikuli - USG genetyczne
18.06 - kreatola - termin porodu
10.07 - Maddie@ - termin porodu
12.07 - Klarsa - termin porodu
17.07 - Rustynka - termin porodu

Skontrolujcie kalendarz, gdzie którą dopisać :)

;)8-)
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry