Bole brzucha nic nie znaczą.Mnie też boli boję się że znowu się nie udało
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Nie idzie tez przewidziec udanego ivf w przypadku dwoch kobiet z np nieplodnoscia idiopatyczna bo ta co ma 37 moze zajsc od razu a ta co ma 26 za drugim razem .... ivf to lotteria poprostu;(
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Roksii89
Fanka BB :)
Czyli widocznie u mnie w klinice nie przypisują clexane kurde teraz będzie mię korcic, żeby wziąć ma własną rękę bo pamiętam tu z forum, że po clexane są większe szanseJa brałam tydzień przed transfetem
Chocolateri
Nie panikuj kochana [emoji8] Ja co 3 min w majtki zaglądałam bo myślałam, że okres dostaje. A tescior pozytywny. Brzuch był typowo okresowy.Brzuch zaczyna mnie bolec jak na okres [emoji30] myślicie ze mogę w 6dpt wziasc nospe ?
Trzymam mocno kciuki i ściskam! [emoji173]
Ja jutro USG z doplerem tarczycy. Mam nadzieję, że tu znajdą przyczynę moich poronien. A wtedy idę z kliniki odebrać moje dzieciaczki [emoji38]
38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja
Chocolateri
Jak się udaje objaw jest taki sam [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Mnie też boli boję się że znowu się nie udało
Trzymam kciuki ! Bądź dobrej myśli. [emoji173]
38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja
Pytanie do dziewczyn, które po transferze po crio brały clexane, moje pytanie, czy przed transferem też podaje się clexane, czy dopiero po transferze bo mi doktor kazała tylko acard, a w domu po cioci mam 30 amp
Ja zaczelam w dniu transferu wieczorem, wg zalecen lekarza
AniaCh83
@bertha , ile macie mrozakow ? Bedzie dobrze, ja tez kanapowiec
@Roksii89 , @yplocka1
a dlaczego bierzecie clexane? Mi dal tylko Acard, a przed i po transferze świeżym miałam tez clexane, mam jeszcze troche w dumy i tez zastanawialam sie czy nie trzeba tego ...
Przed samym transferem zaczyna sie brać progesteron tak ? Jesli jestem na sztucznym... i po transferze tez, tak jak na sztucznym, prawda ?
@Roksii89 , @yplocka1
a dlaczego bierzecie clexane? Mi dal tylko Acard, a przed i po transferze świeżym miałam tez clexane, mam jeszcze troche w dumy i tez zastanawialam sie czy nie trzeba tego ...
Przed samym transferem zaczyna sie brać progesteron tak ? Jesli jestem na sztucznym... i po transferze tez, tak jak na sztucznym, prawda ?
hi hi ...mi tez takie glupie pomysly chodza po glowieDziewczyny ratunku !
Korci mnie żeby jutro zrobić test a wiem , ze to głupie [emoji17][emoji17][emoji17] jutro 6dpt ... zwariuje do czwartku[emoji17]
reklama
Ja mam zalecenia od immunologaCzyli widocznie u mnie w klinice nie przypisują clexane kurde teraz będzie mię korcic, żeby wziąć ma własną rękę bo pamiętam tu z forum, że po clexane są większe szanse
Podziel się: