@Zosia87
Olaboga , stres goni stres, 3mam kciuki obyś jak najdłużej była w trzypaku. Czym dłużej beda w środku, tym mniej będziesz miała stresu pozniej. Mało chodź, duzo spij, moze posiedzą ile trzeba. To jednojajowe, czy dwa zarodeczki sie zadomowiły? Wybacz, ale nie pamietam... [emoji848]
U mnie średnio, było tragicznie, teraz coraz lepiej. Miałabym panieneczkę rówieśniczkę dla Twoich chłopaków, ale jednak nie mam :/ Odczekałam trzy cykle i jadę wlasnie do Pl po kolejne 'dzieciaki/mrozaki' z zimowiska...
Dokładnie, dla większości IVF to kompletna abstrakcja , temat tabu, wiec kogo to nie dotyczy to nic o tym nie wie. To bardzo ważne co robia nasi lekarze, ale tym bardziej, ze to problem wielopłaszczyznowy, powinni analizować krok po kroku. Mnóstwo rzeczy dowiedziałam sie dopiero po pierwszym podejściu, a jak teraz chcialam zwykle badania mieć na czas i przeczekać te trzy cykle, to usłyszałam, ze "jak nie chce sie rypać to możemy poczekać " ... szlag mnie trafił.
Tez myslalam, ze jak zaczynam u jednego lekarza to tylko z nim bede miała do czynienia, a punkcję robił inny i transfer inny. Na szczęście jutro tez mam wizytę u innego niz 'prowadzacy' , bo za tamtym nie tęsknie ...
@bertha
Oj , przykro mi
Jaka jest przyczyna Waszej niepłodności?
Ja sobie w brodę pluje , ze się wcześniej za to nie wzięłam. Tyle lat czekania, a finalnie i tak IVF
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom