reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pixie
tak zastanawiam się nad tym nacinaniem otoczki skoro tobie pomogło płaciłaś za to dodatkowo czy miałaś w pakiecie ?

Ja myślę, ze do tych dzieciatych tematów po pewnym czasie sie przywykła. Tez tak kiedyś miałam. Ale odkąd wszyscy moi bliscy znajomi wiedza ze sie staramy i ze ńie jest z tym hop siup, to nikt mi ze sprawami pieluchowania nie wyskakuje. Co więcej, jak nie mam ciśnienia, ze musze sie z tym "kryć" bo zwyczajnie wszyscy wiedza to i takiej spinki nie mam i sama często tematy dziecięce zaczynam jesli akurat mam ochotę. A jak nie mam, albo jak widać, ze mam dołka bo sie nie udało to nikt mi z dziećmi nie wyskakuje. chyba,ze sama temat zacznę. Tak jest najłatwiej i najzdrowiej chyba. Nie wstydzić się.

Ja myślę, ze do tych dzieciatych tematów po pewnym czasie sie przywykła. Tez tak kiedyś miałam. Ale odkąd wszyscy moi bliscy znajomi wiedza ze sie staramy i ze ńie jest z tym hop siup, to nikt mi ze sprawami pieluchowania nie wyskakuje. Co więcej, jak nie mam ciśnienia, ze musze sie z tym "kryć" bo zwyczajnie wszyscy wiedza to i takiej spinki nie mam i sama często tematy dziecięce zaczynam jesli akurat mam ochotę. A jak nie mam, albo jak widać, ze mam dołka bo sie nie udało to nikt mi z dziećmi nie wyskakuje. chyba,ze sama temat zacznę. Tak jest najłatwiej i najzdrowiej chyba. Nie wstydzić się.
Koniczynko ja np sie.nie wstydze moglabym oglosic calemu swiatu...ale...wlasnie ale...nie.wiem czy poradzilabym sobie z tymi.milionami pytan kazdemu z osobna na jakim.etapie jestem i nie daj Boze jakby sie nie udalo te wspolczucia i podpowiedzi ludzi co robic...to nie dla mnie. Staram sie od 6 lat o dzidzie i wlasnie to oznajmilam 6lat temu...staramy sie...do tej pory slysze od kolezanek idz do tego lekarza albo tego zrob to albo to pewnie problem tu czy tu. Nie chce dodatkowego tematu. Pozdrawiam. A pamietam Cie sprzed 3miesiecy bylas tu i BeataWarszawa chyba tez trzymajcie sie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam pytanie co mogę wziąć? tak mnie mdli nie daje rady, nie mogę już pić jeść nawet leżeć... Nie rozczulam się nad sobą ale już mam dość tych mdłości!
Ps. zero telefonów z kliniki nic nie wiem, czy coś się zapłodniło :-/ jak dzisiaj dzwoniłam, żeby zapisać się na jutro to jest call center to oni mi nic nie powiedzą. Więc dopiero jutro się dowiem co i jak

reklama
Do góry