reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Trzymamy kciuki za koleżankę wśród Wikingów, która nie chciała być w kalendarzu, żeby nie zapeszyć.
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Już luty - kobietki, to będzie nasz rok. Niech przyniesie kolejne ciąże! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Rok 2016 zakończony pozytywnymi wiadomościami :) :) forum odczarowane :) ciąg dalszy pozytywnych wiadomości :yes::yes::yes:;):)
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*
Styczeń
Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

03.02 - Klarsa - wizyta u gin prowadzącego ciążę
03.02 - rustynka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
06.02 - ema51 - USG "połówkowe"
06.02 - rybka14 - badania prenatalne 3
06.02 - asiex - wizyta u gin prowadzącego ciążę
07.02 - ambicja - badania prenatalne
08.02 - Ewunka - kontrola
09.02 - koniczyna82 - kontrola przed transferem
10.02 - Maryn123 - pierwsza wizyta przed podejściem
13.02 - Peeggy - wizyta kwalifikująca do criotransferu
17.02 - Peugeotka36 - wizyta u gin prowadzącego ciążę / badania prenatalne
17.02 - husann - wizyta u gin prowadzącego ciążę

01.03 - BeataWarszawa - badania prenatalne 2
06.03 - asiex - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14.04 - Peugeotka36 - termin cc
18.06 - kreatola - termin porodu
10.07 - Maddie@ - termin porodu
12.07 - Klarsa - termin porodu

Skontrolujcie kalendarz, gdzie którą dopisać :)

;)8-)
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dopisz na jutro na testowanie [emoji23] test kupiony, nawet 2 [emoji110][emoji2]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Psychicznie panika !!! Zastanawiam sie czy nie zapytać lekarza o jakieś antydepresanty... w nocy nie śpię, boje sie [emoji17] plamienia juz nie mam tylko brzuch mnie boli, kłuje ciągnie, w nocy musiałam tabletkę wziąć bo mnie ból obudził, ale tłumacze sobie ,ze bedzie dobrze [emoji846]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Musi być dobrze !!!! Masz takie dolegliwości "brzuchowe " bo dzidzia domek sobie buduje. [emoji173] [emoji16]

Płaciłam
emoji58.png
ale to embriolog decyduje po zbadaniu zarodka, a Ty masz ilu dniowe? Bo ja miałam 3 dniowe

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
No właśnie myślałam o tym nacinaniu ale u mnie prawie wypadająca z otoczki Blastka tak wiec ńie było sensu. Ale popytam jak tam następne.
Jutro :-D

:)

Koniczynko ja np sie.nie wstydze moglabym oglosic calemu swiatu...ale...wlasnie ale...nie.wiem czy poradzilabym sobie z tymi.milionami pytan kazdemu z osobna na jakim.etapie jestem i nie daj Boze jakby sie nie udalo te wspolczucia i podpowiedzi ludzi co robic...to nie dla mnie. Staram sie od 6 lat o dzidzie i wlasnie to oznajmilam 6lat temu...staramy sie...do tej pory slysze od kolezanek idz do tego lekarza albo tego zrob to albo to pewnie problem tu czy tu. Nie chce dodatkowego tematu. Pozdrawiam. A pamietam Cie sprzed 3miesiecy bylas tu i BeataWarszawa chyba tez trzymajcie sie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej :)
Ja nadal jestem :) ale już szczęśliwie zaczęłam 18 tc :)
O 2 podejściu też nikomu nic nie mówiliśmy,dokładnie tak jak napisałaś, tym razem chyba bym nie zniosla tych pytań,rad itp.
A i niespodzianka była większa :)
Trzymam za Ciebie mocno kciuki [emoji110][emoji110]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem wam coś w sekrecie. Tylko mnie nie zlinczujcie błagam.
NIENAWIDZĘ słowa "dzidzia". Dzidziuś spoko, bez szału u mnie ale może być. Od Dzidzi dostaję oczoprzewrotu, boje się, że mi tak zostanie. Szczególnie w takim kontekście:
"Postanowiliśmy z chłopakiem zrobić sobie dzidzię, kochaliśmy sie tydzień temu, myślicie żeby już testować?"

No musiałam sie w końcu przyznać ;)
Wiem, jestem straszna...
Dusiłam to w sobie od miesięcy :)

NIENAWIDZĘ słowa "dzidzia". Dzidziuś spoko, bez szału u mnie ale może być. Od Dzidzi dostaję oczoprzewrotu, boje się, że mi tak zostanie. Szczególnie w takim kontekście:
"Postanowiliśmy z chłopakiem zrobić sobie dzidzię, kochaliśmy sie tydzień temu, myślicie żeby już testować?"

Wiem, jestem straszna...
hehe, akceptujemy Cie taką jaka jestes, nawet nietrawiącą słowa dzidzia :D
ale nie obiecuje że mi się kiedys nie wymsknie ;)

Wiem, jestem straszna...
Mi dzidzia kojarzy się z rozpuszczoną, pustą lalą, niby dorosłą, ale jednak dzidzią. Chyba nawet w jakimś filmie była jedna, na którą tak mówili :-)

reklama
Koniczynko ja np sie.nie wstydze moglabym oglosic calemu swiatu...ale...wlasnie ale...nie.wiem czy poradzilabym sobie z tymi.milionami pytan kazdemu z osobna na jakim.etapie jestem i nie daj Boze jakby sie nie udalo te wspolczucia i podpowiedzi ludzi co robic...to nie dla mnie. Staram sie od 6 lat o dzidzie i wlasnie to oznajmilam 6lat temu...staramy sie...do tej pory slysze od kolezanek idz do tego lekarza albo tego zrob to albo to pewnie problem tu czy tu. Nie chce dodatkowego tematu. Pozdrawiam. A pamietam Cie sprzed 3miesiecy bylas tu i BeataWarszawa chyba tez trzymajcie sie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No w sumie racja, chociaż ja to mam szczęście że znajomi bardzo dyskretni wszyscy. Powiedziałam - jak nie dam znać ze coś zaskoczyło znaczy że klapa i nie chce drążenia tematu. I nikt nie drążył, tylko koleżanki uparły sie na wyciagnięcie mnie do kina. I tez w sumie nie wypytywały, sama powiedziałam ze kolejne podejście za chwilę.

Ja zazwyczaj jak mowię to z czysto praktycznych powodów. Np odmawiam spotkań jak mają ludzie dzieci. W towarzystwie tych przedszkolaków. Boje sie coś złapać na tym encortonie. Albo wyjazdów jak mam mieć monitoring. Albo pytam, czy przypadkiem ktoś nie jest chory przed spotkaniem.

Do góry