Ej a gdzies w poLsce czy innych krajach rozmraża sie zarodki hoduje i zamraża spowrotem ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też widzę [emoji16]Tylko sie ze mnie nie śmiejcie [emoji23][emoji13]
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Wiecie co, a ja z ciekawości zerknęłam jeszcze raz na test z rana i chyba sobie wkręcam nien z cienia w cieniu..... czy to normalne i właśnie tak wyglada negatyw?
wygląda jak mój test
Hej,Wiecie co, a ja z ciekawości zerknęłam jeszcze raz na test z rana i chyba sobie wkręcam nien z cienia w cieniu..... czy to normalne i właśnie tak wyglada negatyw?
Hahahaha dobra wytlusmcze im
Ja nie mieszkam w Polsce i u mnie nikt mi na wage nie zwracał uwagi a jak podchodziłam do ivf wyglądałam tak jal na zdjeciu a u mnie tez IUI nie chcieli tylko od razu ivf ten sam scenariusz
Kochana, bóle będą się pojawiać i znikać. Wiem, że ich brak jest niepokojący; gdy są zbyt silne też nie jest fajnie... Ale - jak mawiała moja położna w pierwszej ciąży - kobieta w ciąży jest jak plac budowy, zawsze coś.Mam pytanie do ciężarówek i do mam: jestem w 11 tygodniu i ustały mi objawy, do tego czasu prawie codziennie bolał mnie brzuch, piersi przestały boleć już jakiś czas temu, w sumie bolały najmocniej na początku. Trochę mnie to martwi...
Za wszystkie kciuki i życzę miłego dnia!
Widzę cień, widzę!Wiecie co, a ja z ciekawości zerknęłam jeszcze raz na test z rana i chyba sobie wkręcam nien z cienia w cieniu..... czy to normalne i właśnie tak wyglada negatyw?
Brawo!!!!! [emoji16] Hurra!!!! Gratulacje kochana [emoji8][emoji7][emoji38]Beta 299,2 !!!!