Julita1234
Fanka BB :)
Crio
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem kuzwa jakiś wybryk natury mam 7 dc a endo prawie 16 jestem załamana transfer oczywiście w tym momencie odwołany
Dziewczynki a ile kosztowały Was leki do stymulki? Krótki protokol
Kochana nie mam zdjęć mój doktorek mi tak nie robi na każdej wizycie zresztą żeby zrobić moim lobuzami zdjęcie to graniczy z cudem ostatnio bo tak się wierca ze ledwo można ich zmierzyć 6 lutego będę miała bo prenatalne a za jakieś 6 tygodni to już będę wstawiać lobuziarnie kiedy tylko zechcesz bo juz będą poza moim brzuchemRybko, Rybko, a ty znowu to samo. Ze fajne chłopaki, że sobie łobuzuja, ze kopią tu a główkują w pecherz. A zdjęcia ciotkom pokazać nie łaska? Masz termin prenatalnych wiec foto będzie jak bum cyk cyk i się dopominam z wyprzedzeniem!
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, podchodzę do pierwszego transferu.
Ale do crio po punkcji na sztucznym cyklu bierze sie tylko estrofem...Jej, przykro mi ze to się przeciągnie. Ale dobrze, że zauważone w porę.
Powiem ci, ze w przyszłości pogadam z lekarzem czy jednak nie podchodzić na naturalnym. Mieszkam w mieście, gdzie jest klinika i mogę przychodzić na kontrolę bez problemu. A tony tych leków mnie przerażają. Tzn. Boję się jakichś onkologicznych skutków bo mnie się cholerstwa imają...
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, podchodzę do pierwszego transferu.
Od tego czy masz ryzyko hiperstymulacji...
A w jakiej klinice ???Wiem że na wizycie w Białymstoku będę musiała zapłacić 2000 chyba za wszystkie wizyty i w szpitalu 1200 + leki
Ja też musiałam zrobić test PAPPA przed badaniem prenatalnym, nawet nie było dyskusji czy chcę to robić. Badanie już w piątek i mam nadzieję, że będzie ok.Mnie też skierował na PAPPA mimo wieku 27 lat. Powiedzial ze wysyla na nie kobiety po 30 roku zycia i takie rodzynki po in vitro jak ja ^^' Idę zrobić to jutro bo chorobsko trochę odpuscilo i w końcu mogę wyjsc z domu. Myślę że warto jest go zrobić dla świętego spokoju. Wyniki będę mieć u lekarza na wizycie z usg prenatalnym tj. 26.01. MM nadzieję że wszystko wyjdzie ok
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom