reklama
asiex
Fanka BB :)
Cześć Kochane. Po powrocie do pracy mam dużo mniej czasu na regularne odwiedzanie forum i widzę, że mam sporo zaległości. Ja była dziś na USG i wszystko super. Maleństwo bardzo się ruszało więc ciężko było zrobić zdjęcie, ale doktor była bardzo zadowolona i mówiła, że wszystko ok.
Załączniki
sunrisea
ja teraz jestem u Czechadziękuję za odp. dałaś mi nadzieję i do tego jeszcze chyba ten sam lekarz doktor Czech Gdynia Gameta?
ja teraz jestem u Czecha
i jak wrażenia? jesteś po in vitro już czy przed?
kreatola
Ja miałam zrobione w 12 tc, dziś poznałam dokładne wyniki. Jak już pisałam, osobiście nie polecam robienia, ale to każda musi sama zdecydować.Kreatola super wiadomość, w którym tygodniu robi się test pappa?
Dzibek29: ja też nie miałam żadnych objawów... nie ma na to reguły...
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
kreatola
Hihi, na pierwszym zdjęciu wygląda jak kosmita [emoji89] [emoji106]Cześć Kochane. Po powrocie do pracy mam dużo mniej czasu na regularne odwiedzanie forum i widzę, że mam sporo zaległości. Ja była dziś na USG i wszystko super. Maleństwo bardzo się ruszało więc ciężko było zrobić zdjęcie, ale doktor była bardzo zadowolona i mówiła, że wszystko ok.
Zobacz załącznik 790873 Zobacz załącznik 790872 Zobacz załącznik 790871
gosia321
Gratulacje pieknego przyrostu mamuniu12dpt moja beta 100.80
gosia321
Kochana ciesze sie ze wyniki wyszly ok teraz byle do przodu do porodu bez zbednych przygod.Moje kochane, ja po wizycie.
Wygląda na to, że dzidzia zdrowiutka, wyniki papp-a skorygowane (1:669 zd), wszystko w najlepszym porządku, lekarka zadowolona, tylko zdjęcia nie mogła zrobić. Wizyta w ogóle super przebiegała.
No i już wiemy: będziemy mieć synka! [emoji813][emoji813][emoji813]
Gratuluje synka :*
reklama
gosia321
Gratulacje
Podziel się: