reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć Kochane. Po powrocie do pracy mam dużo mniej czasu na regularne odwiedzanie forum i widzę, że mam sporo zaległości. Ja była dziś na USG i wszystko super. Maleństwo bardzo się ruszało więc ciężko było zrobić zdjęcie, ale doktor była bardzo zadowolona i mówiła, że wszystko ok.
baby3.jpg
baby2.jpg
baby1.jpg

Załączniki

• baby1.jpg
    baby1.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 743
  • baby2.jpg
    baby2.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 736
  • baby3.jpg
    baby3.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 733
Kreatola super wiadomość, w którym tygodniu robi się test pappa?

Dzibek29: ja też nie miałam żadnych objawów... nie ma na to reguły...
Ja miałam zrobione w 12 tc, dziś poznałam dokładne wyniki. Jak już pisałam, osobiście nie polecam robienia, ale to każda musi sama zdecydować.

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Kochane. Po powrocie do pracy mam dużo mniej czasu na regularne odwiedzanie forum i widzę, że mam sporo zaległości. Ja była dziś na USG i wszystko super. Maleństwo bardzo się ruszało więc ciężko było zrobić zdjęcie, ale doktor była bardzo zadowolona i mówiła, że wszystko ok.
Zobacz załącznik 790873 Zobacz załącznik 790872 Zobacz załącznik 790871
Hihi, na pierwszym zdjęciu wygląda jak kosmita [emoji89] [emoji106]

Moje kochane, ja po wizycie.
Wygląda na to, że dzidzia zdrowiutka, wyniki papp-a skorygowane (1:669 zd), wszystko w najlepszym porządku, lekarka zadowolona, tylko zdjęcia nie mogła zrobić. Wizyta w ogóle super przebiegała.
No i już wiemy: będziemy mieć synka! [emoji813][emoji813][emoji813]

Kochana ciesze sie ze wyniki wyszly ok teraz byle do przodu do porodu :) bez zbednych przygod.
Gratuluje synka :*

reklama
Do góry