Pięknie! Gratuluję!Dziewczyny jest mój wynik !!!!
21dpt 4164
Progesteron 75
Ale radość !!!
I IVF - mój Bąbelek ma 13 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie! Gratuluję!Dziewczyny jest mój wynik !!!!
21dpt 4164
Progesteron 75
Ale radość !!!
Trzymam za Ciebie mocno kciuki! Cuda się zdarzają [emoji4]Jadę jutro na 20 na pobranie krwi....
Oby zdążył się cud!!!!Blagam niech zdazy się cud !
Spokojnie można hybrydę, więc lakier tym bardziej [emoji6]Ale mile wieści na początek roku, oby były dobra wróżbą dla kolejnych testów, a rok 2017 obfity w bety i szczęśliwe porody czego wszystkim i sobie życzę
Mam pytanko. Dziś 3dpt nie dopytalam lekarza czy można malować paznokcie? Nie myślę o hybrydzie ale acetonie i zwykłym lakierze. Z góry dzięki
U nas tez nasieniowody, ma skrócone od dziecka przez wnetrostwo jąder.Cześć! U nas też nie było plemników. M zrobił najpierw hormony wyszły OK, potem badania genetyczne też OK i spróbowaliśmy biopsji, plemniki były, oczywiście, że trochę zdechłe, ale były. Podeszliśmy do IVF i jestem teraz w 8 tygodniu. Nie wiadomo coś będzie, ale coś już zaskoczyło. Tylko, że u nas był problem z nasieniowodami. Spróbujcie biopsji. Polecam bardzo dobrego androloga z Warszawy dr Wolski.
Dziekuję i kibicuję wszystkim i sobieAngelawwa- witaj na forum, fajnie ze dolaczyłaś :-) no i powodzenia
Jogo super!!!!
Hoope Ja do tej pory mam to pytanie wlasnie of czego ta jakosc zalezy ...
Mialam pobranych 17 komorek 6 dojrzalych a tylko jeden baczek zostal
Joasia 79 trzymam mocno
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hoope,