reklama
husann
Fanka BB :)
GRATULACJEDziewczyny jest mój wynik !!!!
21dpt 4164
Progesteron 75
Ale radość !!!
Peeggy
Zaangażowana w BB
Ja dzis zrobilam sikacza i wyszła 1 bezczelna kreska
A wiec klęska po raz drugi... Jutro beta na potwierdzenie tylko...
Dopóki nie zrobiłaś bety jest nadzieja, trzymam kciuki ! Sikańce wielu dziewczynom wychodza dopiero jak beta jest bardzo wysoka, głowa do góry i myśl pozytywnie.
Peeggy
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, dzięki za wsparcie - ja po punkcji, dzis rano byłam już mega spokojna, właściwie to nie wiem, czy spokojna, czy zobojętniała. Stwierdziłam, ze na tym etapie to już oprócz grzecznego brania leków nic zrobić nie mogę.
Pobrali mi 8, komórek, 5 było dojrzałych, czekam na telefon jutro ile sie zapłodniło.
Także trzymajcie kciuki za jutro, jak tylko bede wiedziała, podzielę się wiadomościami, jakie by nie były
Trzymam kciuki by bylo jak najlepiej i zeby sie wszystkie ladnie zaplodniły :-)
husann
Bonia poczkaj do bety. Sikance oszukance.Ja dzis zrobilam sikacza i wyszła 1 bezczelna kreska
A wiec klęska po raz drugi... Jutro beta na potwierdzenie tylko...
husann
Ladny wynik. Pamietaj ze nie ilosc a jakosc sie liczy. Niech sie ladnie zaplodniaja i dziela.Bolątko, Jogo, gratuluję!!!!!!
Ale Wam dobrze
Angelawwa- witaj, no i powodzenia na Twojej drodze do szczęścia
Dziewczyny, dzięki za wsparcie - ja po punkcji, dzis rano byłam już mega spokojna, właściwie to nie wiem, czy spokojna, czy zobojętniała. Stwierdziłam, ze na tym etapie to już oprócz grzecznego brania leków nic zrobić nie mogę.
Pobrali mi 8, komórek, 5 było dojrzałych, czekam na telefon jutro ile sie zapłodniło.
Także trzymajcie kciuki za jutro, jak tylko bede wiedziała, podzielę się wiadomościami, jakie by nie były
Trzymamy
NOVA-2016
Ale mile wieści na początek roku, oby były dobra wróżbą dla kolejnych testów, a rok 2017 obfity w bety i szczęśliwe porody czego wszystkim i sobie życzę
Mam pytanko. Dziś 3dpt nie dopytalam lekarza czy można malować paznokcie? Nie myślę o hybrydzie ale acetonie i zwykłym lakierze. Z góry dzięki
Mam pytanko. Dziś 3dpt nie dopytalam lekarza czy można malować paznokcie? Nie myślę o hybrydzie ale acetonie i zwykłym lakierze. Z góry dzięki
Hooope86
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Jogo super!!!!
Hoope Ja do tej pory mam to pytanie wlasnie of czego ta jakosc zalezy ...
Mialam pobranych 17 komorek 6 dojrzalych a tylko jeden baczek zostal
Joasia 79 trzymam mocno
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hoope Ja do tej pory mam to pytanie wlasnie of czego ta jakosc zalezy ...
Mialam pobranych 17 komorek 6 dojrzalych a tylko jeden baczek zostal
Joasia 79 trzymam mocno
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: