Jaskolcia
Fanka BB :)
Peugotka, śliczna NiuniaZycze wam moje kochane tej samej foty
Bedzie corka prawdopodobnie
Trzymam [emoji110]za was caly czas
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Peugotka, śliczna NiuniaZycze wam moje kochane tej samej foty
Bedzie corka prawdopodobnie
Trzymam [emoji110]za was caly czas
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez tak sobie caly czas tlumaczylamhusann no to mnie pocieszyłaś no nic, zniosę wszystkie przypadłości
Tak to jest normalne,przynajmniej ja tak mialam. Pomalu zaczynaj sie do tego przyzwyczajac bo caly czas bedzie cos pobolewac.Hej dziewczyny. chcialam podpytac tych, ktorym sie powiodlo. jestem na poczatku 5 tyg po crio. czy odczuwalyscie jajniki po pozytywnej becie? bo moje sie czasem odzywaja, takie jakby ciagniecie odczuwam. z gory dziekuje za odpowiedzi :-)
tez tak mamHej dziewczyny. chcialam podpytac tych, ktorym sie powiodlo. jestem na poczatku 5 tyg po crio. czy odczuwalyscie jajniki po pozytywnej becie? bo moje sie czasem odzywaja, takie jakby ciagniecie odczuwam. z gory dziekuje za odpowiedzi :-)
Nie rozumiem w sumie dlaczego bolą Was jajniki skoro transfer nie był od razu po punkcji tylko na crio? To od czego mogą boleć?Tak to jest normalne,przynajmniej ja tak mialam. Pomalu zaczynaj sie do tego przyzwyczajac bo caly czas bedzie cos pobolewac.