reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zosia będzie dobrze napewno trzymam kciuki :) ja się martwila trochę bo stresu miałam ostatnio Teściowa tak mi dala popalić 3 dni ze ledwo chodziłam bo tak mnie chłopaki obkopali udzieliło im się moje nerwy dwa razy dziennie sprawdzałam monitorem tętna czy wszystko ok tak byłam zdenerwowana i spać wogule nie mogłam ze dziś przed wizytą to o mało nie zeszłam ze zdenerwowania

reklama
Zosia będzie dobrze napewno trzymam kciuki :) ja się martwila trochę bo stresu miałam ostatnio Teściowa tak mi dala popalić 3 dni ze ledwo chodziłam bo tak mnie chłopaki obkopali udzieliło im się moje nerwy dwa razy dziennie sprawdzałam monitorem tętna czy wszystko ok tak byłam zdenerwowana i spać wogule nie mogłam ze dziś przed wizytą to o mało nie zeszłam ze zdenerwowania
No to nie zazdroszczę sytuacji [emoji28] no moi też się ruszają raz jeden na gorze raz drugi sie usadowi a na usg to jeden drugiemu w kadr wchodzil [emoji85][emoji64][emoji64] kopniaki to takie delikatne stukniecia narazie, dżentelmeni [emoji23]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Zosia to mi się wydaje ze brzuch mam kwadratowy czasami a mój profesorek mnie dziś pocieszyl ze będzie jeszcze lepiej i bardziej kwadratowy moi bardzo rozrabiaja no ale czego się spodziewać jak mamusia 5 min w miejscu nie może wysiedzec

Witam dziewczynki :) u moich chłopaków super :) różnica miedzy nimi zmalała z 12% na 8 % wiec genialnie ruszają się okropnie najpierw na waleta a na koniec badania juz się całowali niezły ubaw trudno ich po mierzyć bo się wierca są świetni i siusiaki mają na 100% w pełni wykształcone ja też super szyjka długa zamknięta Zobacz załącznik 784811

Rybka [emoji173]️[emoji173]️ wracaj do ciężarówek na forum to armię bliźniaków zbudujemy [emoji12][emoji41]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zosia to mi się wydaje ze brzuch mam kwadratowy czasami a mój profesorek mnie dziś pocieszyl ze będzie jeszcze lepiej i bardziej kwadratowy moi bardzo rozrabiaja no ale czego się spodziewać jak mamusia 5 min w miejscu nie może wysiedzec
Hihi no te brzuchy to olbrzymie z bliźniakami ja bylam dzisiaj na pierwszym spotkaniu z położna w grupie 4 osobowej i dziewczyny w szoku byly co ja taki brzuch mam ale jak powiedzialam ze tam 2 siedzi to im przeszło [emoji6] ja tez mam dopplera do sluchania bąbli, ostatnio nawet znajoma swoja córeczkę podsluchiwala [emoji1][emoji173] kurcze u nas śnieg i ślisko i samej strach wychodzić zeby się nie zabić a w domu poogarniam ze 3h i mam wolna reszte dnia i co tu robić jak nie leżeć [emoji28]

reklama
Hihi no te brzuchy to olbrzymie z bliźniakami ja bylam dzisiaj na pierwszym spotkaniu z położna w grupie 4 osobowej i dziewczyny w szoku byly co ja taki brzuch mam ale jak powiedzialam ze tam 2 siedzi to im przeszło [emoji6] ja tez mam dopplera do sluchania bąbli, ostatnio nawet znajoma swoja córeczkę podsluchiwala [emoji1][emoji173] kurcze u nas śnieg i ślisko i samej strach wychodzić zeby się nie zabić a w domu poogarniam ze 3h i mam wolna reszte dnia i co tu robić jak nie leżeć [emoji28]

Zosia Ty też dołącz jak masz ochotę na forum ciężaróweczek po in vitro :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry