reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie:)
Muszę się wygadac...
Dzisiaj znów poklocilam się z m...o to że musimy robić in vitro...o to że on ma problem z nasieniem i że nic z tym nie robi.Zrobilismy ostatnie podejście i czekamy ale jeśli się nie uda to co wtedy?Mężowi w głowie tylko siłownia i wiecznie jest na diecie bo chce być szczupły i zrobić mięśnie i budowę modela. Bo to dla niego najważniejsze. .mógłby powtórzyć badania nasienia i zacząć brać leki bo gdyby nam nie wyszło można by próbować naturalnie...ale po co skoro on nic nie robi nie bierze lekarstw witamin i nie ma zbilansowanej diety tylko ciągle redukcja i redukcja... a wyniki nasurnia przed in vitro byly tragiczne...0% plemnikow wlasciwrj budiwy nirrichliwe i mala liczebnosc...wady witki glowki i wstawki...i ciągle słyszę że tego nie zje bo za kaloryczne...A to za ciężkie. A to za tłuste...no ja pierdziele.. mam dość małżeństwa z nim...jakbym wiedziała że tak będzie to nie wiazalabym się z nim ..mam dość bycia z nim..
A nie brał w ciągu ostatnich 5 lat testosteronu?
Mój mąż ma problem z testosteronem i lekarz zapisał mu zastrzyki. Uprzedził przy tym mojego męża, że jeśli chce mieć dzieci w ciągu najbliższych 3-5 lat najpierw niech je zrobi. Po zastrzykach niestety sperma przez kilka lat jest bezużyteczna :-(

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie:)
Muszę się wygadac...
Dzisiaj znów poklocilam się z m...o to że musimy robić in vitro...o to że on ma problem z nasieniem i że nic z tym nie robi.Zrobilismy ostatnie podejście i czekamy ale jeśli się nie uda to co wtedy?Mężowi w głowie tylko siłownia i wiecznie jest na diecie bo chce być szczupły i zrobić mięśnie i budowę modela. Bo to dla niego najważniejsze. .mógłby powtórzyć badania nasienia i zacząć brać leki bo gdyby nam nie wyszło można by próbować naturalnie...ale po co skoro on nic nie robi nie bierze lekarstw witamin i nie ma zbilansowanej diety tylko ciągle redukcja i redukcja... a wyniki nasurnia przed in vitro byly tragiczne...0% plemnikow wlasciwrj budiwy nirrichliwe i mala liczebnosc...wady witki glowki i wstawki...i ciągle słyszę że tego nie zje bo za kaloryczne...A to za ciężkie. A to za tłuste...no ja pierdziele.. mam dość małżeństwa z nim...jakbym wiedziała że tak będzie to nie wiazalabym się z nim ..mam dość bycia z nim..
Kochana tak to chyba juz jest z facetami ja tez musze zmuszac mojego m do brania witamin no nie powiem ze jak w koncu mi sie uda to juz bierze systematycznie :)
Tez sie z moim poklucilam bo odreagowuje niepowodzenie piwkowaniwaniem z kumplami i narazie ani mysli o kolejnym podejsciu. Co mam zrobic zostalo mi tylko cierpliwie czekac az mu przejdzie i ochlonie :)

reklama
Gratulacje:)

Mialas po transferze jakies objawy ?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeżeli chodzi o obiawy to po transferze przez pierwsze 4 dni bolał brzuch przez kolejne 2 dni już nie ale wtedy bolał jajnik delikatnie i 8 ;9 i dziś pobolewał brzuch co wydało mi się podejrzane bo mnie nigdy nie boli nawet przed okresem boli 30 min przed okresem po 30 min.zawsze biorę tabletkę i pojawiała się @

Do góry