malutkikaczorek
Fanka BB :)
No i dodam że codziennie na śniadanie je 5 jajek potem kurczak warzywa ryż tuńczyk i tak codziennie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie brał w ciągu ostatnich 5 lat testosteronu?Witajcie
Muszę się wygadac...
Dzisiaj znów poklocilam się z m...o to że musimy robić in vitro...o to że on ma problem z nasieniem i że nic z tym nie robi.Zrobilismy ostatnie podejście i czekamy ale jeśli się nie uda to co wtedy?Mężowi w głowie tylko siłownia i wiecznie jest na diecie bo chce być szczupły i zrobić mięśnie i budowę modela. Bo to dla niego najważniejsze. .mógłby powtórzyć badania nasienia i zacząć brać leki bo gdyby nam nie wyszło można by próbować naturalnie...ale po co skoro on nic nie robi nie bierze lekarstw witamin i nie ma zbilansowanej diety tylko ciągle redukcja i redukcja... a wyniki nasurnia przed in vitro byly tragiczne...0% plemnikow wlasciwrj budiwy nirrichliwe i mala liczebnosc...wady witki glowki i wstawki...i ciągle słyszę że tego nie zje bo za kaloryczne...A to za ciężkie. A to za tłuste...no ja pierdziele.. mam dość małżeństwa z nim...jakbym wiedziała że tak będzie to nie wiazalabym się z nim ..mam dość bycia z nim..
Kochana tak to chyba juz jest z facetami ja tez musze zmuszac mojego m do brania witamin no nie powiem ze jak w koncu mi sie uda to juz bierze systematycznieWitajcie
Muszę się wygadac...
Dzisiaj znów poklocilam się z m...o to że musimy robić in vitro...o to że on ma problem z nasieniem i że nic z tym nie robi.Zrobilismy ostatnie podejście i czekamy ale jeśli się nie uda to co wtedy?Mężowi w głowie tylko siłownia i wiecznie jest na diecie bo chce być szczupły i zrobić mięśnie i budowę modela. Bo to dla niego najważniejsze. .mógłby powtórzyć badania nasienia i zacząć brać leki bo gdyby nam nie wyszło można by próbować naturalnie...ale po co skoro on nic nie robi nie bierze lekarstw witamin i nie ma zbilansowanej diety tylko ciągle redukcja i redukcja... a wyniki nasurnia przed in vitro byly tragiczne...0% plemnikow wlasciwrj budiwy nirrichliwe i mala liczebnosc...wady witki glowki i wstawki...i ciągle słyszę że tego nie zje bo za kaloryczne...A to za ciężkie. A to za tłuste...no ja pierdziele.. mam dość małżeństwa z nim...jakbym wiedziała że tak będzie to nie wiazalabym się z nim ..mam dość bycia z nim..
To odzywia sie calkiem zdrowo jajka sa dobre na plemnikiNo i dodam że codziennie na śniadanie je 5 jajek potem kurczak warzywa ryż tuńczyk i tak codziennie...
Rustynko wyskakuje blad, ale czy to znaczy.ze mozemy juz gratulowac??Hej
A ja nie wytrzymałam dziś 10dpt.
I jesteście pierwsze które się dowiadują )))
GratulacjeHej
A ja nie wytrzymałam dziś 10dpt.
I jesteście pierwsze które się dowiadują )))
Ej ja całkiem zapomniałam to jednak przyspieszę i zrobię w czwartek. A Ty na jakie dzień się nastawia?